luni, 6 mai, 2024

IPJ VASLUI: RETINUT PENTRU INFRACTIUNI CU VIOLENTA

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au identificat  si retinut un barbat in varsta de 19 ani, din comuna Valeni, banuit de comiterea infractiunii de loviri sau alte violente. Acesta urmeaza sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui  cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au efectuat cercetari pentru probarea activitatii infractionale a unui barbat in varsta de 19 ani, din comuna Valeni, banuit de comiterea infractiunii de loviri sau alte violente. Fapta a fost savarsita in dimineata de 30 iulie a.c., iar victima a fost un barbat in varsta de 24 de ani, din municipiul Vaslui.

 Partea vatamata a fost preluata de catre un Taxi de pe raza municipiului Vaslui. Pe traseul catre domiciliul acesteia, taximestristul a observat alte doua persoane pe care le-a luat in autovehicul, un barbat de 19 ani, din comuna Valeni, judetul Vaslui si o tanara de 17 ani, din suburbia Moara Grecilor. In autoturism, intre victima si barbatul de 19 ani a avut loc un conflict spontan. Cand victima a ajuns la destinatie si a coborat din autoturism, celalalt pasager al Taxi-ului a coborat si a inceput sa-l loveasca, dupa care acesta a parasit zona.

Tanarul de 24 de ani, ramas in stare de inconstienta, a fost observat de un trecator, care a solicitat ambulanta si interventia politistilor.

Victima a fost transportata la o unitate medicala din municipiul Iasi.

Cel banuit de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img