marți, 30 aprilie, 2024

Irina Tănase a încheiat ”cum laude” prima sesiune la Drept! Iubita lui Liviu Dragnea învață la o facultate particulară și vrea să devină judecător! Cât plătește anual frumoasa blondă pentru studii? EXCLUSIV

Distribuie:

Publicat:

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a încheiat ”cum laude” primul an universitar.

La 28 de ani, Irina Tănase se pregătește pentru al doilea an de facultate, după ce pe primul l-a încheiat foarte bine, fără nici o restanță.

Irina Tănase e studentă ”la zi” dar nu a prea ajuns la facultate

Iubita lui Liviu Dragnea studiază la ”Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative”, din cadrul Universitatății Spiru Haret. Tânăra a ales să urmeze cursurile cu frecvență normală, însă anul trecut nu prea a avut ocazia să meargă la școală pentru că orele s-au mutat în online, din cauza pandemiei.

Ea plătește 4.800 de lei pe an (aproape 1.000 de euro) ca taxă de școlarizare.

Irina Tănase vrea să devină avocat sau judecător, după ce va încheia facultatea, fiind convinsă că o carieră în magistratură i se potrivește de minune. Frumoasa iubită a lui Liviu Dragnea exclude din start o viitoare meserie de procuror.

Iubita lui Dragnea e la a doua facultate

Blonda lui Dragnea și-a început deja pregătirea pentru viitoarea carieră cu propriul biroul de mediere pe care l-a deschis în urmă cu doi ani, alături de o bună prietenă. Irina a și absolvit un curs de mediator autorizat în perioada în care iubitul ei a fost în închisoare.

Irina Tănase este deja la a doua facultate. Născută în București, ea a mai absolvit cursurile Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Internaționale, însă în timpul primei studenții s-a angajat ca secretară la o companie controlată de Sebastan Ghiță.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img