vineri, 17 mai, 2024

Liviu Vârciu a ajuns din nou la spital, de urgență

Distribuie:

Publicat:

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară. Celebrul artist se bucură de mare succes în plan profesional și se declarată împlinit alături de familia sa. Se pare, însă, că problemele de sănătate nu îi dau deloc pace, ajungând din nou la spital.

Liviu Vârciu, din nou pe mâna medicilor

Anul 2021 a fost unul extrem de greu pentru Liviu Vârciu. Chiar dacă a avut parte de multe reușite în plan profesional și personal, se pare că problemele de sănătate l-au cuprins în anul care a trecut. Situația nu s-a remediat nici acum, în 2022, pentru că celebrul artist a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Liviu Vârciu se confruntă cu noi probleme de sănătate. Acesta este foarte deschis cu fanii săi de pe rețelele de socializare și le povestește despre tot ce se petrece important în viața lui. De data aceasta, însă, nu a venit cu vești prea bune în ceea ce privește sănătatea lui.

Liviu Vârciu a anunțat că are probleme la spate, după ce a ridicat greutăți în ultima perioadă și a depus destul de mult efort. Ca urmare a acțiunilor sale, Vârciu a decis să meargă la medic să facă un control, să descopere exact ce probleme are.

“Aparat nou, oameni vechi. Bine, nu sunt chiar atât de vechi, dar trebuie să mă consult un pic. Mă doare spatele pentru că am ridicat ceva. E păcat să nu mă verific”, le-a transmis Vârciu fanilor săi.

Prezentatorul TV nu a dezvăluit încă verdictul medicului, dar sigur va reveni cu informații, așa cum ne-a obișnuit.

Liviu Vârciu, sechele după boală

Liviu Vârciu a dus o luptă grea cu boala momentului, dar a reușit să o învingă. Se pare, însă, că a rămas cu sechele grave, care îi dau bătăi de cap și acum. După ce a repetat analizele, a descoperit că virusul l-a afectat destul de tare și mai are nevoie de timp să se recupereze.

Cunoscutul prezentator spunea că cel mai probabil sistemul său imunitar este foarte slăbit. În plus, a avut și complicații la ficat, precum și câteva pete pe plămâni, pe care le-a tratat, ulterior, cu ajutorul specialiștilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img