sâmbătă, 4 mai, 2024

Maria Dragomiroiu a pierdut o persoană dragă. Artista este în doliu

Distribuie:

Publicat:

Maria Dragomiroiu și soțul său, impresarul din Gorj, Bebe Mihu, sunt în doliu. Tătăl impresarului, Răducu Florin Mihu, a trecut în neființă, luni seară. Artista a publicat, târziu în noapte, un mesaj trist pe contul personal de socializare.

Maria Dragomiroiu a povestit, cu acest prilej, despre ultima vizită pe care i-a făcut-o socrului său, care și-a prevestit moartea.

E doliu în familia Mariei Dragomiroiu. Tatăl cunoscutului impresar Bebe Mihu, Răducu Florin Mihu, a încetat luni, 14 martie, din viață! Anunțul trist a fost făcut chiar de nora sa, artista de muzică populară, Maria Dragomiroiu, pe pagina sa de Facebook.

“Încă o dată, Dumnezeu ne arată că fiecare suflet are timpul lui de ședere pe acest pământ și simte când se apropie sfârșitul! Răducu ( așa îl alintam toți), ai fost mereu în rugăciunile mele în care îți uram de sănătate, iar cum vei fi la fel, în care îți urez O sa-mi fie dor, o să-mi lipsești. Drum liniștit, îți urează nora ta Maria!”,a  scris solista, pe Facebook.

Maria Dragomiroiu și-a cunoscut al doilea soț, pe impresarul gorjean Bebe Mihu, pe vremea când acesta era directorul Casei de Cultură.

După 4 ani de relație, artista și impresarul din Gorj au decis să se căsătorească. S-au cununat civil în 1991, iar în 1999 au făcut și cununia religioasă.

Maria Dragomiroiu a fost cea care a făcut primul pas și și-a cerut iubitul în căsătorie.

“La mine iubirea pentru Bebe a venit treptat, dar a devenit unică şi indestructibilă. Ne-am căsătorit după patru ani de relaţie. În 1991 am făcut cununia civilă, apoi în 1998, nunta.

Copiii ne-au pus să ne cununăm şi religios pentru că, dacă nu suntem cununaţi în biserică şi ne moare cineva drag, atunci pomana nu este primită în faţa lui Dumnezeu. Bebe mi-a spus că nu mai vrea copii, că Ileana şi Mircea sunt şi copiii lui”, a dezvăluit artista, într-o carte autobiografică, lansată în 2015.

Maria Dragomiroiu trăiește o poveste de iubire de aproximativ 36 de ani cu actualui ei soț, impresarul Bebe Mihu. Artista este la a doua căsătorie. Primul mariaj, din care a rămas cu doi copii, s-a sfârșit dureros, căci artista a fost părăsită de fostul soț pentru o altă femeie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img