luni, 29 aprilie, 2024

Memelusa a rupt internetul. Dupa betii si cluburi, iata ce a ajuns sa faca si cu cine se iubeste

Distribuie:

Publicat:

Fiica lui Meme Stoica a fost in atentia presei inca de la o varsta frageda prin prisma succesului tatalui ei. Tanara a avut parte de o educatie aleasa, urmand cursurile unei facultati peste hotare, dar si un stil de viata invidiat de multi.

Nu odata a aparut in presa de scandal cu fapte care nu-i fac neaparat cinste. Obisnuita sa frecventeze cluburile de fite si sa se invarta in anumite cercuri, Memelusa, asa cum e poreclita fiica lui Meme Stoica, ajunsese sa-i faca numele tatalui sau de ras. Paparazzi au filmat-o, mai demult, vomitand in fata unui club dupa ce a consumat prea mult alcool. Din fericire, in cele din urma, aceasta s-a redresat si si-a dat un alt start in viata.

Facultate in Barcelon, „job” la o agentie de PR din Romania

Dupa ce a urmat cursurile Facultatii de Design din Barcelona, fiica lui Meme Stoica s-a intors in Romania. In prezent, tanara de 23 de ani este angajata la Line Agency, o agentie de PR. Memelusa e tare mandra cu locul ei de munca si posteaza des in mediul online activitatile ei de zi cu zi.

Fiica lui Meme Stoica se iubeste cu un fost pilot de curse

Dupa mai multe relatii esuate cu Don Juan-i de Dorobanti, Memelusa l-a intalnit pe Salvatore Arcarese. Acesta din urma este un fost pilot de curse de origine italiana, cu care se pare ca se intelege foarte bine. Cei doi sunt impreuna inca de anul trecut, iar relatia lor pare ca merge ca unsa.

Memelusa e pasionata de sport

Asemenea tatalui ei, Memelusa are un apetit pentru sport, fiind pasionata de fitness. Fiica lui Meme Stoica are mare grija de aspectul ei fizic, mergand cu regularitate de la sala de sport. Teodora are patratele pe abdomen si nu se fereste sa si-l arate pe retelele de socializare. De altfel, cei care o urmaresc in mediul online o rasplatesc cu zeci de aprecieri virtuale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img