luni, 29 aprilie, 2024

Mesaj rune saptamana 24-31 octombrie 2018 pentru fiecare zodie. Previziunile runelor

Distribuie:

Publicat:

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in saptamana 24-31 octombrie 2018 in care ne aflam! Runele sunt etalate pentru tine si iti releva sfaturi valoroase pe care le poti urma pe domeniul vietii pentru care simti ca sunt adresate.

Runele sunt caractere magice si alfabetice ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice, insa sunt folosite cu succes si in zilele noastre. “Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Ele pot fi facute din orice material, dar cele mai uzuale sunt din piatra sau lemn, cu simbolul din alfabetul runic sculptat in ele. Cele mai comune sunt cele cu alfabetul runic german si contin 24 rune.

Legenda spune ca fiecare runa are radacinile adanc in pamanturile sacre, deci poseda o mare putere magica si abilitatea de a ne conecta cu puteri inalte.

Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Sculptand runele pe tavi de lemn, in pietre, pe vase, oamenii din vremurile antice invocau entitatea acelei rune pentru o anumita semnificatie dorita. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata. Conform legendelor, fiecare runa are o origine sacra si este un semn sacru cu puteri magice ce are abilitatea conectarii cu o putere mai mare.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Citirea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibila in zilele noastre.

La ce sunt folosite runele. Cu ce te pot ajuta

Cu ajutorul metodei de citire a runelor, putem primi o intelegere mai profunda a situatiilor viitoare sau a intrebarilor pe care le avem. Runele ne pot calauzi prin dificultati si ne dau o mana de ajutor cu privire la predispozitiile viitoare. Ele ne ofera sugestii despre cum sa actionam sau sa ne comportam pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Mesajele de la rune nu iti pot spune exact ce trebuie sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu si te calauzesc, dar trebuie sa iti folosesti propria intuitie si sa iti lucrezi propriile detalii ale vietii de unul singur. Tine minte ca viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai si sa isi ia propriile decizii. De aceea suntem fiinte divine cu liber arbitru.

Daca nu iti place ceea ce iti sugereaza un mesaj de rune, esti total liber sa iti alegi alta directie si sa urmezi o alta cale!

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata : MANNAZ , SINELE
Punctul de pornire in orice in viata trebuie sa fie intotdeauna propriul Sine si o relatie buna si functionala cu tine insuti este esentiala : de ea depinde daca alte relatii curg bine, inclusiv relatia ta cu Marele Mister.
Acum nu este un bun moment sa cauti si si sa astepti laude despre realizarile tale, nici nu e timpul sa iti pui toata atentia in posibilele rezultate. Nu judeca si nu fii intolerant. Incearca sa traiesti o viata obisnuita intr-o maniera extraordinara.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata : EIHWAZ, APARARE
Aceasta runa are legatura cu dificultatile care apa la inceputul unei noi vieti si de apararile pe care le construim in jurul nostru atunci cand avem de a face cu Necunoscutul. Deseori anunta o perioada de asteptare, deci sfatul sau principal este rabdarea.

Este recomandat sa anticipezi consecintele inainte de a actiona. De indata ce o decizie iti este in totalitate clara, atunci vei putea sa iti duci actiunea cu usurinta. Ia avantaj de aceasta perioada pentru a-ti pune casa in ordine si sa iti pui la punct afacerile personale.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata: ALGIZ, PROTECTIE

Oportunitatile si noile provocari sunt caracteristice pentru aceasta runa. Cu ele, oricum, pot aparea si influente nedorite si deci devine necesar sa te protejezi. Aici, prin acest mesaj, ti se transmite ca cea mai buna protectie este actiunea potrivita la momentul potrivit.

Daca experimentezi durere, nu o nega si nu incerca sa te ascunzi de ce se intampla. Observ-o si invata de la ea, simte-o si da-i drumul : cu cat iti permiti tie insuti sa o simti, cu atat mai repede vei fi in stare sa o eliberezi. Runa Algiz iti reaminteste ca esti in proces de crestere si a fi constient de asta este cea mai buna protectie in clipe de indoiala.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata: FEHU, POSESIUNI

Aceasta este runa realizarii : o ambitie satisfacuta, o iubire cucerita, o recompensa primita. De regula semnaleaza prezenta unor satisfactii si bucurii de abundenta de tot felul, atat fizice cat si spirituale.

Cu toate acestea, runa iti reaminteste ca in momentele cu mult noroc si bune posesiuni materiale riscam sa ne lasam luati de val de succes, astfel comportandu-te imprudent. Runa Fehu avertizeaza sa nu permiti ca asta sa se intample. Bucura-te de ceea ce ai si nu uita sa imparti si cu altii : bunavointa de a hrani pe altii este un semn a unei persoane bine hranite de viata la randul sau.

ETALARE RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata: PERTH, INITIERE

Aceasta runa este asociata cu Phoenix, pasarea mistica care se consuma in focuri pentru a rasari ulterior din propria ei cenusa. Puternice forte ale schimbarii si ale renovarii sunt active si in miscare acum.

Pe acest plan al vietii pamantesti, vor fi probabil surprize cum ar fi castiguri bruste sau un start al unei relatii neasteptate. Pe partea spirituala, este timpul sa te ridici deasupra propriei persoane, deasupra traiului obisnuit, ca sa poti avea o viziune mai larga. Runa aceasta iti reaminteste ca mediul exterior este neimportant, cu exceptia faptului cand este o reflectare a interiorului.

ETALARE RUNE PENTRU FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Runa etalata: ISA, A STA PE LOC

Achizitii pozitive nu sunt foarte probabile la acest moment. Activitatile sunt inghetate si poate planurile puse in asteptare. Cu toate acestea, nu dispera : acesta este momentul de gestatie care precede nasterea.

Aceasta pauza este probabil cauzata mai mult de circumstante externe decat interne. Totusi, incearca sa gasesti care aspect din tine te mentine in aceasta pozitie si elibereaza-l. curata, elibereaza si da drumul trecutului. Asta te va ajuta sa accelerezi fortele universale din afara ta.

Tine minte ca samanta doarme sub pamant pe durata iernii. Ai incredere in propriul tau proces si asteapta semnalele primaverii.

ETALARE RUNE PENTRU BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Runa etalata: EIHWAZ, APARARE
Aceasta runa are legatura cu dificultatile care apa la inceputul unei noi vieti si de apararile pe care le construim in jurul nostru atunci cand avem de a face cu Necunoscutul. Deseori anunta o perioada de asteptare, deci sfatul sau principal este rabdarea.

Este recomandat sa anticipezi consecintele inainte de a actiona. De indata ce o decizie iti este in totalitate clara, atunci vei putea sa iti duci actiunea cu usurinta. Ia avantaj de aceasta perioada pentru a-ti pune casa in ordine si sa iti pui la punct afacerile personale.

ETALARE RUNE PENTRU SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Runa etalata: LAGUZ, A CURGE

Caracteristicile acestei rune sunt apa, intuitia si fluxul emotiilor, relatiilor si vocatiilor. In mod particular, ea anunta satisfactia unor nevoi emotionale.

In ciuda faptului ca totul curge asa cum trebuie la acest moment, de regula semnaleaza nevoia de a curata, reevalua, reorganiza, recentra. Indica faptul ca aspectul intuitiv al naturii tale umane este trezit si ca atare esti sfatuit sa il hranesti.

ETALARE RUNE PENTRU SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Runa etalata: GEBO, PARTENERIAT

Norocul iti zambeste si surprize dragute vor aparea neasteptat. Ceva pozitiv este pe drum spre tine, ceva ce este meritat cu prisosinta. Probabil vei primi o promovare, o recompensare, o lauda sau un cadou. Este speranta si bucurie. Sunt promisiuni implinite si vise devenite realitate. Este gratie si iertare.

Poate ca un anumit tip de parteneriat este pe cale sa se nasca. Daca este acesta cazul, runa Gebo iti reaminteste sa iti mentii individualitatea : sa tii minte ca adevaratele parteneriate apar atunci cand doua fiinte formeaza o echipa in care fiecare isi mentine propria sa singularitate cu toata forta si contributia ce deriva din asta.

ETALARE RUNE PENTRU CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Runa etalata: ODIN, NECUNOSCUTUL

Runa fara niciun semn pe ea inseamna ca necunoscutul si nevazutul sunt active acum in viata ta. La inceputuri era nimic si la sfarsit ramane nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce inca nici nu exista. Ce ti se solicita este sa te arunci cu incredere in acest necunoscut. Da fa asta cu bratele total goale si cu o credinta de nezdruncinat. Ce te va sprijini total este puterea creativa a Necunoscutului vietii.

ETALARE RUNE PENTRU VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
Runa etalata: LAGUZ, A CURGE

Caracteristicile acestei rune sunt apa, intuitia si fluxul emotiilor, relatiilor si vocatiilor. In mod particular, ea anunta satisfactia unor nevoi emotionale.

In ciuda faptului ca totul curge asa cum trebuie la acest moment, de regula semnaleaza nevoia de a curata, reevalua, reorganiza, recentra. Indica faptul ca aspectul intuitiv al naturii tale umane este trezit si ca atare esti sfatuit sa il hranesti.

ETALARE RUNE PENTRU PESTI (20 februarie – 20 martie)
Runa etalata: THURISAZ, POARTA DE IESIRE

Aceasta runa indica prezenta de noi optiuni ce se deschid inaintea ta. Cu toate acestea, esti sfatuit sa te opresti in fata portii inainte de a pasi pe ea, pentru a privi drumul care se intinde in fata ta de aici in continuare.

Aceasta runa iti arata sa iei in calcul nevoia de a nu actiona inca, ci de a examina experientele trecute si circumstantele inainte de a continua drumul spre succes. Nu este un moment de a lua decizii, ci mai degraba de a iti intari abilitatea de a astepta. Revizuieste-ti trecutul cu atentie. Observa-l, binecuvinteaza-l si da drumul la orice trebuie sa dai drumul. Abia apoi paseste, trece pragul, intra pe acea usa nou deschisa.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img