luni, 29 aprilie, 2024

METEO! Reprezentantii ANM vin cu noi informatii! Cum va fi vremea

Distribuie:

Publicat:

VREMEA. Valorile termice vor urca in unele zone – in ultimele zile din iulie si primele din august – pana la maxime de 34 de grade Celsius, iar ploile de scurta durata vor fi prezente pe toata perioada de prognoza.

VREMEA. Instabilitatea atmosferica ramane accentuata la nivelul intregii tari si, chiar daca temperaturile sunt in crestere, nu vor lipsi precipitatiile, descarcarile electrice si intensificari ale vantului. Este posibila, in unele zone, aparitia grindinei de dimensiuni mici sau medii.

VREMEA. In Capitala, vremea devine calduroasa in urmatoarele zile. Astazi sunt prognozate 31 de grade si cer mai mult senin. Maine sunt asteptate 32 de grade Celsius, iar cerul va avea innorari dupa-amiaza si seara. Prima zi de week-end va aduce vreme foarte calda, 34 de grade, si disconfort termic accentuat. Minimele termice se vor incadra intre 17 si 20 de grade Celsius.

VREMEA. In Banat si Crisana, media temperaturilor minime va scadea de la 18 grade in prima zi, pana la 15 grade in 25 si 26 iulie. In ultimele zile ale lunii iulie si in primele din luna august mediile minimelor termice vor fi relativ constante, de 17 – 18 grade. Vor fi ploi de scurta durata, izolat, in primele doua zile si pe arii extinse si temporar, dupa data de 27 iulie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img