sâmbătă, 4 mai, 2024

Ministrul Agriculturii din Guvernul DRAGNEA 2, prezent la Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Joi, 7 septembrie, Petre DAEA, ministrul Agriculturii, a fost prezent la deschiderea oficiala a expozitiei zootehnice, tehnica agricola si industrie alimentara, Expo Zoo Agroind, editia a XV-a, desfasurata in municipiul Vaslui. Anul acesta participa 75 de expozanti din toata zona Moldovei.

“Vreau sa-i salut de aici pe toti fauritorii de hrana din Romania si in mod special pe cei din Vaslui. (…) Aici si in alta parte, peste tot in Romania, terenul este lucrat si este lucrat bine si cu rezultate bune. Meritul este, in primul rand, al fermierilor. Ei au cheltuit, ei muncesc, ei strabat cu gandul si cu fapta nevoile, ei dau tarii hrana necesara. In Vaslui ati facut foarte multe lucruri bune. Facand o comparatie cu anul 2002, cand s-a semnat actul de nastere al acestei platforme de exprimare, diferenta este enorma”, a afirmat, cu acest prilej, Petre Daea.

Expo Zoo Agroind este cea mai complexa actiune de acest tip, care se desfasoara pe parcursul unui an in judetul Vaslui, fiind totodata una dintre cele mai importante din zona Moldovei.

 “De la an la an, ne dorim ca aceasta actiune sa creasca si sa devina una emblematica la nivel regional si national. Primaria Vaslui va ramane un partener al dumneavoastra, fermieri, expozanti si oameni care expun aici munca lor. Va felicit si sa nu uitam niciunii ca din mainile dumneavoastra rezulta, de fapt, hrana noastra cea de toate zilele, a noastra si a generatiei care vine”, a afirmat primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval.

Prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica, i-a asigurat, la randul sau, pe fermierii vasluieni de sprijinul sau. “Ceea ce se intampla aici este rezultatul muncii depline a unor oameni. Provenind dintr-o familie de zootehnisti, cunosc fenomenul si vreau sa va spun ca nu este usor. Nu e simplu sa te trezesti la 5.00 dimineata si sa ajungi acasa noaptea. Ca reprezentant al Guvernului in teritoriu, ii asigur pe fermierii vasluieni de tot sprijinul meu”, a spus Popica

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img