sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Moment special în familia Ginei Pistol și a lui Smiley! Jospehine a emoționat pe toată lumea: „Cum zboara timpul!”

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol și Smiley au împărtășit cu internauții un moment special.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată în luna martie a acestui an. Fetița lor, Josehine, se apropie cu pași rapizi de împlinirea primului ei an de viață. De la venirea micuței pe lume, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și extrem de entuziasmați de ceea ce le rezervă viitorul.

Smiley și Gina Pistol au căzut de comun acord să îi țină chipul fetiței ascuns o perioadă de timp, motiv pentru care fanii nu au văzut niciodată chipul micuței. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că fanii cuplului sunt privați de cele mai frumoase momente din viața de părinți.

În urmă cu puțin timp, Gina Pistol a distribuit un videoclip pe pagina ei de Instagram, iar imaginile i-au bucurat nespus pe internauți.

Micuța Jospehine a făcut „primii pași”, iar momentul a fost imortalizat. Chiar dacă nu poate merge fără ajutorul mamei sale, Josephine este atât de încântată de primii ei pași, încât vrea să exerseze tot mai des.

„Pasi mari pentru un om inca… micut. Asta facem in fiecare zi.Dar este atat de incantata ca “merge” incat nu-i pot lua aceasta bucurie chiar daca am ramas aplecata de spate”, a scris Gina Pistol pe pagina ei de Instagram.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img