luni, 6 mai, 2024

NARCOS de Cluj: Cultura de cannabis, descoperita in Iris. Trei persoane au fost retinute. VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Politistii din Cluj si procurorii D.I.I.C.O.T. cerceteaza trei persoane care ar fi cultivat cannabis in scop de comercializare. Cei in cauza au fost retinuti pentru 24 de ore, iar ulterior arestati preventiv/la domiciliu.

Politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj-Napoca si procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au depistat in cursul zilei de ieri, 3 octombrie, in flagrant delict, in cartierul Iris, din Cluj-Napoca, o femeie si un barbat care ar fi recoltat plante de cannabis. Asupra acestora au fost gasite 56 de plicuri cu cannabis.

Persoanele au fost identificate, stabilind ca este vorba despre o femeie, de 31 de ani, si un barbat, de 23 de ani, din Cluj-Napoca.

De asemenea, au fost efectuate perchezitii la domiciliile celor doua persoane depistate in flagrant, fiind identificata si a treia persoana banuita de comiterea faptei, un barbat, de 41 de ani, din Cluj-Napoca.

La locul de domiciliu al femeii, politistii au descoperit si ridicat 74 de plante de cannabis, ajunse la maturitate si 100 de rasaduri de plante de cannabis, intr-o sera. De asemenea, in imobil au fost gasite 3 kilograme de cannabis in cutii sau la uscat, in beci.

In urma prezentarii acestora in fata instantei,  doi dintre ei au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, fata de unul fiind dispusa masura arestului la domiciliu.  La perchezitii au participat si jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Cercetarile continua, sub aspectul comiterii infractiunii de trafic de droguri de risc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img