duminică, 19 mai, 2024

Încă o țeapă, la Mamaia: Parcarea de noapte nu va fi gratuită – Primarul a refuzat să meargă la ședința Consiliului Local, unde se discuta problema

Distribuie:

Publicat:

Plata parcării în timpul nopţii în staţiunea Mamaia nu va fi suspendată, aşa cum anunţase primarul Constanţei, Vergil Chiţac, deoarece Consiliul Local nu a aprobat acest proiect de hotărâre. Şedinţa care a avut pe ordinea de zi doar acest punct a ţinut două ore. Primarul Vergil Chiţac, cel care anunţase la sfârşitul săptămânii trecute că parcarea nu va mai fi plătită în Mamaia între oprele 22.00 – 08.00, nu a fost prezent la şedinţă.

Consiliul Local Municipal a fost convocat, joi, online, într-o şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi aflându-se un singur proiect de hotărâre şi anume suspendarea unor prevederi din cuprinsul Regulamentului de organizare şi funcţionare a parcărilor publice din municipiul Constanţa. Iniţiatorul proiectului a fost primarul Vergil Chiţac.

Proiectul prevedea ca în intervalul orar 22.00 – 08.00 parcarea să fie gratuită în staţiunea Mamaia.

Primarul Vergil Chiţac nu a fost prezent la şedinţa Consiliului Local.

În cadrul şedinţei au fost propuse mai multe amendamente, atât de la USR, cât şi de la PSD. După mai multe discuţii în contradictoriu, şedinţa a fost oprită câteva minute pentru lămurirea unor chestiuni tehnice legate de conţinutul proiectului respectiv.

În cele din urmă, preşedintele de şedinţă a supus la vot proiectul de hotărâre.

Continuarea pe stiriepsurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img