sâmbătă, 4 mai, 2024

O fotografie de nunta indecenta, facuta la sugestia soacrei, a devenit virala: care e, de fapt, povestea din spatele imaginii

Distribuie:

Publicat:

O fotografie de nunta, facuta de un cuplu olandez proaspat casatorit, a devenit virala, starnind amuzamentul miilor de internauti.

La prima vedere, fotografia de nunta a unui cuplu olandez proaspat casatorit pare sa arate ca cei doi indragostiti nu au avut rabdare ca petrecerea de nunta sa se fi sfarsit pentru a ajunge in dormitorul matrimonial. De aceea, au fugit de la petrecere pentru a-si oferi un moment de intimitate intr-o padure din apropiere.

Imaginea cuplului olandez a fost postata online de catre fotograf si a fost imediat distribuita de mii de internauti.

„Unii dintre soti nu au avut rabdare ca petrecerea sa se sfarseasca pentru a se retrage linistiti in apartamentul lor, pentru o noapte a nuntii de neuitat. Din fericire, ei si-au schimbat juramintele de nunta si sunt, oficial, casatoriti“, a fost mesajul care a insotit fotografia, postata pe Facebook.

Cu toate acestea, scena a fost complet inocenta, fotografia fiind realizata in spirit de gluma de catre tinerii care si-au unit recent destinele.

Una dintre soacre a fost cea care a venit cu ideea realizarii ineditei fotografii de nunta

Fotografia a fost facuta, de fapt, la sugestia uneia dintre mamele celor doi miri, a sustinut fotograful Michel Klooster.

„N-am vrut ca partile private sa fie vizibile in imagine, dar tot ceea ce creeaza aceasta impresie este interesant. Atat mirii cat si rudele lor erau oricum foarte veseli. A fost o nunta frumoasa si obisnuita, la care nu trebuia sa fie chiar totul atat de formal. Oricine crede ca fotografia este ofensatoare, traieste inca in anul 1996, dupa parerea mea“, a declarat fotograful prezent la nunta.

„Dintre toate fotografiile realizate, exista una care este inedita, iar in zece ani de acum inainte, inca va fi amuzant de discutat despre ea. Lasati-i sa se bucure de fericirea lor, ceea ce va doresc si voua. Viata este si-asa suficient de moralizatoare“, a mai adaugat Michel Klooster.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img