marți, 30 aprilie, 2024

O noua etapa pentru demararea lucrarilor la varianta de ocolire a Barladului!

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca, in cursul zilei de luni, 20 iulie, in paralel cu organizarea de santier, a mai fost parcursa o etapa pentru inceperea lucrarilor la varianta de ocolire a orasului. Este vorba despre stabilirea unor detalii tehnice referitoare la situatia poligonului de tragere al Garnizoanei Barlad, afectat partial de lucrarile la acest important obiectiv de investitii.

Prin urmare, de la orele amiezii, la Barlad s-au deplasat reprezentanti ai Ministerului Transporturilor, in speta de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere si ai Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, ai constructorului si proiectantului lucrarii, respectiv Asocierea SC Tehnic Asist SRL – SC Concept Infrastrade Logistic SRL, ai Ministerului Apararii Nationale si ai Primariei Municipiului Barlad, reprezentata de primar av. Dumitru Boros.

„Astazi a fost finalizata o noua etapa, respectiv stabilirea unor importante detalii tehnice ce vizeaza lucrarile de pe segmentul care afecteaza o portiune a poligonului de tragere. Din cate am inteles, acesta ar fi ultimul, dar si cel mai important pas facut pana la inceperea efectiva a lucrarilor, prin eliberarea autorizatiei de constructie. De fapt, documentul intocmit in urma vizitei de azi a oficialilor si responsabililor de proiect este ultimul solicitat inaintea eliberarii autorizatiei, lucru care ne face sa credem ca sperantele intregului Barlad, si ale fiecarui barladean in parte care a solicitat prin mii de semnaturi realizarea investitiei, vor deveni realitate in foarte scurt timp. Am convingerea ca reusita investitiei este a fiecarui locuitor al Barladului, care zeci de ani a tot cerut o varianta ocolitoare pentru oras, dar nu prea a fost bagat in seama pana acum. Acum visul municipiului Barlad devine realitate!”, a declarat primarul Dumitru Boros.

De mentionat ca, pana in prezent, s-au parcurs deja mai multe etape pentru organizarea de santier, pentru care deja a fost eliberata autorizatie, care au constat in stabilirea si amenajarea a trei puncte in care vor fi amplasate birourile personalului constructorului, utilajele si depozitele de materiale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img