luni, 6 mai, 2024

Orice femeie ar trebui sa faca asta inainte de culcare!

Distribuie:

Publicat:

Sunt atat de multe motive pentru care este indicat sa folosesti ulei de cocos pentru ten. Printre ele se numara si continutul sau bogat de antioxidanti, care ajuta la prevenirea imbatranirii pielii, dar si a petelor cauzate de expunerea la soare. 

Este bine sa stii ca proprietatile antioxidante ale uleiului de cocos ajuta pielea sa isi recapete stralucirea, exfoliind bland stratul de celule moarte si intarind tesutul conjunctiv. Masajul tenului cu ulei de cocos este un mod fantastic si extrem de simplu de a preveni imbatranirea prematura a pielii si aparitia ridurilor.

Uleiul de cocos este recunoscut si ca adjuvant in tratamentul afectiunilor de piele precum eczemele, psoriazisul, dermatitele sau alte infectii cutanate. Un studiu recent arata ca 46% dintre pacientii care sufereau de boli cronice ale pielii au avut un raspuns mult mai pozitiv in tratarea afectiunii lor dupa ce au inceput sa foloseasca ulei de cocos. Il poti folosi pe post de unguent cicatrizant, insa retine ca doar utilizarea constanta a acestuia iti garanteaza efectele dorite. 
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img