luni, 6 mai, 2024

Prima REACTIE a medicului AGRESAT de oamenii legii: “Nu vreau sa comentez ce au facut politistii, dar…”

Distribuie:

Publicat:

Medicul Ciprian Cristescu, cel care a fost filmat in timp ce era tarat pe jos de politistii de la Rutiera dupa ce le adresase injurii pentru ca oprisera masina condusa de partenera lui, a marturisit, la Realitatea TV, ca regreta comportamentul sau si ca nu a dorit creeze acest scandal.

 

”Nu comentez cum am ajuns sa fac tot acest scandal. Regret ca am ajuns sa-l fac. Regret ca i-am jignit pe politisti. Nu vreau sa comentez ce au facut politistii. Eu zic ca imaginile sunt destul de concludente”, a declarat medicu Ciprian Cristescu, la Realitatea TV,

 

 

Personajul principal din doua filme aparute pe Internet luni este directorul Maternitatii Giulesti, profesorul Ciprian Cristescu. Sotia sa se afla la volan, iar el pe scaunul pasagerului, cand au fost opriti de politisti pentru un control de rutina. In urma testarii cu aparatul etilotest s-a dovedit ca femeia nu consumase alcool.

 

Incidentul ar fi izbucnit cand politistii i-au cerut lui Cristescu sa se legitimeze, iar medicul a refuzat, ba mai mult, au precizat reprezentantii Politiei, a fost recalcitrant, le-a adresat injurii si i-a cerut sotiei sa nu sufle in fiola. Medicul a fost amendat in cele din urma cu 500 de lei pentru refuzul de a se legitima, insa dupa ce a fost tarat pe jos de politisti si dus la sectie.

 

Primele imagini cu incidentul surprindeau momentul in care medicul era tarat de politisti spre masina si au starnit o vie dezbatere. Ulterior, a mai aparut un filmulet in care se aude cum medicul le adreseaza injurii politistilor si incearca s-o opreasca pe partenera sa sa se supuna controlului cu etilotestul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img