marți, 28 martie, 2023

Publicat:

Toti functionarii primariei din comuna vasluiana Gherghesti au facut marti un protest spontan in statia de autobuz impotriva primarului Neculai Nixon Ibanescu (PNL). Acesta e acuzat ca refuza sa-i plateasca.

Un conflict vechi dintre primarul comunei vasluiene Gherghesti si functionarii satului a atins, ieri, apogeul. Cei sase angajati au facut front comun impotriva primarului Neculai Nixon Ibanescu (PNL), edilul care tine banii de salarii in casa si refuza sa plateasca salariatii.

Marti dimineata, angajatii Primariei au refuzat sa mai intre la lucru si au protestat spontan in statia de autobuz, pentru a-i vedea intreaga comunitate. Disputele dintre edil si salariatii s-au iscat inca din 2012, cand acesta a fost ales. In acest interval, au fost numeroase plangeri, si de o parte, si de cealalta.

S-au furat condicile de prezenta
Dupa cum recunoaste chiar edilul Nixon, problemele cu functionarii dar si cu politistii satului, dateaza inca din 2012. „Erau invatati sa vina si sa plece din Primarie cand le tuna prin cap. Nu le convine ca le impun sa stea la program. Au disparut doua condici de prezenta si am facut plangeri penale. Acum sunt suparati ca n-au luat salariile. Nici nu o sa primeasca leafa pana nu apare condica de prezenta. Unul a fost in concediu si totusi e prins in statul de plata ca fiind la munca. Sunt singur in Primarie acum, ei stau in drum sa-i vada tot satul “a declarat primarul Neculai Nixon Ibanescu

VEZI MAI MULTE DETALII PE ADEVARUL.RO

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite