luni, 29 aprilie, 2024

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, interviu la CNN: Peskov recunoaște că ‘operaţiunea militară specială’ declanşată în Ucraina ‘nu a reuşit încă’

Distribuie:

Publicat:

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, afirmă că aşa-numita operaţiune militară specială declanşată de Rusia în Ucraina „nu a reuşit încă”, susţinând că aceasta este încă în curs şi că se desfăşoară „strict conform planului” stabilit. El susţine în continuare că armata rusă nu atacă ţinte civile în Ucraina, acuzând militarii ucraineni să folosesc civilii drept scut în lupte, anunță news.ro.

Într-un interviu acordat marţi seară, CNN, Dmitri Peskov continuă să susţină că aşa-numita „operaţiune militară specială” se derulează conform planurilor.

Întrebat despre moralul scăzut al trupelor şi ce crede că a realizat Vladimir Putin prin războiul pe care el l-a declanşat în Ucraina, oficialul de la Kremlin a răspuns că operaţiunea din Ucraina se derulează conform planului,

„Nu încă, nu a reuşit încă şi vorbim de o operaţiune militară specială în curs şi care se desfăşoară strict conform planului anterior stabilit", susţine Peskov.

El a ţinut să precizeze că este vorba despre „o operaţiune serioasă cu un scop serios” şi că armata rusă nu atacă civili.

„Militarii ruşi nu ating ţinte civile”, a ţinut să afirme Peskov. El susţine că militarii ucraineni „se acoperă sub scutul civililor”

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img