luni, 29 aprilie, 2024

Scurt ghid de pariuri pe fotbal pentru pariorii incepatori

Distribuie:

Publicat:

Fotbalul este unul dintre cele mai interesante sporturi pe care puteti plasa pariuri. In  intreaga lume exista milioane de fani care fac acest lucru in mod regulat.

Cu toate acestea, cei aflati la inceput de drum in lumea pariurilor nu stiu cum functioneaza exact pariurile pe fotbal si, cel mai important, cum pot face pariuri castigatoare.

Acesta este motivul pentru care am decis sa va oferim acest scurt ghid de pariuri pe fotbal, care va va oferi cateva informatii importante pe care trebuie sa le cunoasteti, astfel incat sa puteti plasa pariuri de succes. De asemenea, va recomandam sa cititi zilnic biletul zilei pentru un pariu sigur.

Pariuri pe fotbal pe intelesul tuturor

Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care pariorii si-o pun este daca ar trebui sa plaseze pariurile pe fotbal la o casa de pariuri sau la o casa de tip betting exchange.
Asadar, vom analiza diferenta dintre o casa de pariuri traditionala si una de tip betting exchange, plus avantajele fiecarei platforme atunci cand pariati pe fotbal.
Casa de pariuri traditionala sau betting exchange?
Deci, care este diferenta dintre o casa de pariuri traditionala si una de tip betting exchange?
Casa de pariuri traditionala
O casa de pariuri traditionala este cel mai frecvent si mai popular tip de operator de pariuri si cel pe care il veti folosi in mod regulat. La o casa de pariuri, pariati efectiv impotriva acesteia atunci cand plasati un pariu. Daca castigati pariul, casa de pariuri pierde si invers.
Casele de pariuri au caracteristici care le transforma in cele mai populare platforme de pariuri. Unele dintre beneficiile lor includ:
-Promotii si bonusuri grozave
-Cote ridicate
Promotii si bonusuri grozave
Casele de pariuri ofera o gama variata de promotii clientilor noi si existenti. Ele le folosesc pentru a determina jucatorii sa plaseze mai multe pariuri. Cu toate acestea, ar trebui sa le folositi pentru a maximiza castigurile din pariuri pe fotbal.
Iata un exemplu excelent de oferta de pariuri pe fotbal pe care ar trebui sa o luati in considerare.

Cote ridicate
Unul dintre avantajele utilizarii unei case de pariuri este ca aveti acces la anumite caracteristici, cum ar fi cote ridicate, in timp ce la o casa de tip betting exchange nu aveti, asa cum vom vedea mai jos.
La fel ca promotiile si ofertele mentionate mai sus, cota ridicata va ajuta sa va maximizati castigurile doar daca alegeti intelept si plasati pariul cand trebuie.
Casa de pariuri tip betting exchange
Betting exchange este un alt termen comun de pariere pe care il veti intalni. Betting exchange este o piata online care aduna pariorii laolalta. In cazul unui betting exchange (pariu in contrapartida) nu se efectueaza niciun pariu contra unei case de pariuri, ci impotriva altor pariori. Este o platforma de tip peer to peer.
Aceasta casa castiga bani din perceperea unui comision din castigurile nete ale jucatorilor, mai degraba decat din construirea unei marje de profit dintr-o cota. Asta inseamna ca, in general, veti avea avantaje de genul pe care le vom analiza mai jos:
-Sunt disponibile atat pariuri back, cat si lay
-Pariati impotriva altor pariori
– Exista cote cu valoare mai buna
Pariuri lay si back
Atat pariurile de tip back, cat si lay sunt disponibile la casele de tip betting exchange, un lucru care nu disponibil la o casa de pariuri traditionala. Majoritatea pariorilor care pariaza pe fotbal, sunt interesati doar de pariurile back.
Cu toate acestea, pariorii cu adevarat implicati, care castiga pariuri pe fotbal in mod regulat, plaseaza si pariuri lay.
Pariati impotriva altor pariori
Intrucat casa de tip betting exchange este o platforma peer to peer, pariati impotriva altor pariori, mai degraba decat impotriva unei case de pariuri. Acest lucru adauga un alt nivel de entuziasm, intrucat vreti intotdeauna sa va bateti „adversarul” si sa castigati pariul pe fotbal.
Cote cu valoare mai buna
Datorita modului de functionare a pariurilor in contrapartida, veti obtine cote mai valoroase decat la o casa de pariuri traditionala, care trebuie sa isi construiasca marja de profit prin intermediul cotei.
Acest lucru este excelent daca pariati pe fotbal, deoarece inseamna ca veti castiga mai mult atunci cand pariati.

Deci, in general, ce platforma de pariuri ar trebui sa folositi pentru a plasa pariuri pe fotbal? Dupa cum am spus la inceput, depinde cu adevarat de voi si depinde de nevoile voastre. Acestea difera de la parior la parior. Combinarea ambelor alternative este, in general, o abordare solida. Mult succes va dorim!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img