luni, 29 aprilie, 2024

Se intampla la Husi: barbat lovit de un microbuz. A decedat la spital – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Tragedie pe strada Husi-Iasi, Dj 244 B, care face legatura cu Bunesti – Averesti. Un barbat in varsta de 68 ani a fost gasit in stop cardio respirator. Prezenta o rana grava in jurul capului si leziuni la nivelul toracelui.
Apelul la numarul unic de urgenta 112 a fost efectuat de catre soferul unui microbuz care circula pe ruta Husi – Iasi, prin comuna Bunesti-Averesti. Apelantul solicita un echipaj de interventie deoarece, potrivit acestuia, un barbat este in stare grava pe strada Husi – Iasi (Halta Dobrina).

Prin zona, la acea ora, trecea si o angajata a Statiei de Ambulanta Husi, care i-a acordat primul-ajutor barbatului, pana la sosirea echipajului de interventie. Batranul a fost transportat de urgenta la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian”, din municipiul Husi, unde a si murit. Cadrele medicale au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-l salva, insa eforturile lor au fost in zadar.

Criminalistii care au demarat imediat o ancheta si au descoperit firul povestii. Se pare ca, de fapt, barbatul decedat pusese un pachet in microbuzul de Iasi, la ora 6:30, iar la plecare, fusese acrosat de microbuz, chiar in mijlocul strazii. Soferul l-a mutat pe batran de pe partea carosabila pe spatiul verde, apoi a sunat la 112. Nu a fost insa suficient de viclean, intrucat criminalistii au descoperit probe care il incrimineaza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img