luni, 20 mai, 2024

Sedinta de Guvern a fost ANULATA

Distribuie:

Publicat:

In urma cu cateva minute, premierul Mihai Tudose, a decis sa anuleze sedinta de Guvern! Sedinta urma sa aiba loc la ora 14:00, dar va fi amanata pana miercuri.  Momentan, nu se cunoaste ordinea de zi, a sedintei care va avea loc miercuri.  Premierul Mihai Tudose a decis sa amane sedinta de Guvern, care trebuia sa aiba loc vineri, la ora 14. Potrivit ultimelor informatii, Guvernul mai avea nevoie, atunci, de cateva avize pe noua legislatie fiscala.

Mihai Tudose urma sa conduca vineri o sedinta extraordinara de la ora 14:00. In aceasta sedinta urma sa fie adoptate o serie de masuri fiscal-bugetare. Tudose doreste sa adopte modificarile Codului Fiscal, care vor include transferul contributiilor catre angajati. Amintim ca, astazi, Consiliul Economic si Social a dat aviz negativ modificarilor propuse de Guvern privind Codul Fiscal, votul fiind unul covarsitor.

Aviz negativ al modificarii Codului Fiscal

Consiliul Economic si Social a dat aviz negativ modificarilor propuse de Guvern privind Codul Fiscal. Votul a fost unul covarsitor, a declarat pentru Antena 3 unul dintre membrii Consiliului, DumitruCoarna. Avizul CES este doar unul consultativ.

”Aviz negativ cu vot masiv in cele trei parti. C.E.S are 45 de membrii: 15 de la sindicate, 15 de la patronate si 15 din societatea Civila. Votul acesta conteaza chiar daca este consultativ”, a declarat Dumitru Coarna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img