duminică, 28 aprilie, 2024

UPDATE! Peste 400 de copii prezenti la selectia de la Padureni. Prezent a fost si Razvan Burleanu, presedintele FRF-FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Razvan Boita si Cristian Turcu sunt cei mai noi membri ai echipei Gillette – „Performanta Are Viitor”. Cei doi au reusit sa se faca remarcati in timpul celei mai ample selectii din cadrul proiectului de scouting dezvoltat de Federatia Romana de Fotbal si Gillette. Aproape 500 de participanti s-au aliniat la startul competitiei, in incercarea de a-i impresiona pe scouterii FRF coordonati de Ion Geolgau, Jean Vladoiu si Miodrag Belodedici.

In varsta de 12 ani, Razvan Boita evolueaza pe pozitia de mijlocas dreapta, este legitimat la CSM Politehnica Iasi si a fost selectat in urma unui trial care a durat peste sase ore.

Tot la Padureni, judetul Vaslui, s-a facut remarcat si Cristian Turcu, mijlocas central de 10 ani. Cristian e legitimat la SC Comstar Vaslui si practica fotbal de la 6 ani.

„Selectia de la Padureni a fost una dintre cele mai interesante de pana acum, in conditiile in care echipa de scouteri a avut de urmarit aproape 500 de tineri jucatori. La final, Razvan si Cristi ne-au impresionat prin talentul lor, dar si prin atitudinea pe care au avut-o de-a lungul intregii zile. Le spunem bun-venit in echipa!”, a declarat Ion Geolgau, Managerul Departamentului de Scouting al FRF.

Castigatorii selectiei de la Padureni, sustinuta de Kaufland Romania, se alatura echipei Gillette – “Performanta Are Viitor”, unde au fost inclusi deja Razvan Andrei, descoperit la Moldova Noua (judetul Caras-Severin), Madalin Crivat, castigatorul selectiei de la Bascov (judetul Arges) si Septimiu Kolbasz, decoperit la Jucu (judetul Cluj).

Stirea initiala:Presedintele FRF, Razvan Burleanu si Bogdan Gheorghitã-presedintele AJF Vaslui , impreuna cu foștii internationali, Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu, au fost prezenti, sambata, 29 octombrie la Padureni,judetul Vaslui. Incepand cu ora 09:00, pe terenul de la intrarea in localitatea vasluiana s-a derulat a patra selectie a Caravanei „Performanta are viitor”.

Peste 400 de juniori cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani s-au prezentat la  selectia care are ca obiectiv descoperirea unui nou membru al echipei “Performanta Are Viitor” si va fi coordonata de Ion Geolgau, Jean Vladoiu si Miodrag Belodedici. Castigatorul selectiei din Padureni va fi al patrulea membru al echipei “Performanta Are Viitor”. Razvan Andrei (judetul Caras-Severin), Madalin Crivat (judetul Arges) si Septimiu Kolbasz (judetul Cluj) s-au alaturat echipei dupa primele trei selectii ale caravanei, la care au participat in total peste 500 de tineri fotbalisti.

 La eveniment au mai participat : Isabel Bogdan-prefectul judetului Vaslui; Mircea Gologan-subprefectul judetului Vaslui ; Temistocle Diaconu-primar Padureni;  Dumitru Boros-primar Barlad;Ciprian Paraschiv-manager de Dezvoltare al FRF si Daniel Petcu-Growth Manager
Gillette, in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, isi propune sa sporeasca sansele tinerilor din mediul rural cu varste intre 10 si 14 impliniti ani de a se face remarcati si de a avea acces la o pregatire sportiva la cele mai bune standarde prin intermediul initiativei „Performanta are Viitor”. Proiectul are ca scop identificarea tinerilor talentati, micii jucatori de azi ce au sansa sa devina marii jucatori de maine.

Caravana se desfasoara sub umbrela programului FRF „Impreuna suntem fotbal” si are loc in perioada august 2016 – mai 2017. Primele localitati acopera zonele rurale din Moldova, Muntenia, Banat si Ardeal, urmand ca Federatia Romana de Fotbal sa continue selectiile, acoperind astfel toata Romania pana la finalul campaniei, in mai 2017.

Selectiile au fost organizate de reprezentanti specializati ai FRF si vor fi supervizate de membri ai comisiilor relevante ale Federatiei Romane de Fotbal. Campania va fi sustinuta de Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu, fosti internationali si membri ai Comisiei Tehnice a FRF, si de Ion Geolgau, Managerul Departamentului de Scouting al FRF.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img