marți, 30 aprilie, 2024

Theo Rose, prima reacție după ce a fost criticată și judecată de lume. Valul de critici a luat-o prin surprindere pe artistă: „Nu mi-e frică de asta”

Distribuie:

Publicat:

Theo Rose a transmis un mesaj tuturor celor care au criticat-o din cauza că l-a părăsit pe Alex Leonte pentru Anghel Damian.

Theo Rose și Alex Leonte au decis să pună stop relației lor după 5 ani în care au fost alături unul de celălalt. Acum cel care o face fericită pe artistă este actorul Anghel Damian. După ce s-a aflat că este într-o altă relație, artista a primit mai multe critici din partea internauților pentru decizia luată, fiind judecată atât ea, cât și noul ei iubit.

Fără să dea de înțeles vreo clipă că viața alături de Alex Leonte nu mai este roz, Theo Roz a fost surprinsă pe străzile din capitală în brațele unui alt bărbat. Tocmai din acest motiv, șocul a fost unul foarte mare pentru fanii artistei, așa că unii dintre ei s-au grăbit să o critice și să o judece pentru decizia luată. Ei bine, Theo Rose nu a stat cu mâinile în sân nici de această dată și a transmis un mesaj tuturor celor care au avut de spus lucruri rele la adresa ei

și a noului ei iubit.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img