luni, 29 aprilie, 2024

TPA România a încheiat anul 2021 cu o creştere de peste 10%

Distribuie:

Publicat:

TPA România, companie de consultanţă fiscală, contabilitate, audit şi consiliere juridică, a încheiat anul 2021 cu o creştere de peste 10%, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES.

Conform sursei citate, cu o cifră de afaceri totală de peste 6,5 milioane de euro şi peste 160 de angajaţi în birourile din Bucureşti şi Cluj-Napoca, TPA România şi-a consolidat poziţia printre primele şapte cele mai mari companii de servicii profesionale din România în 2021.

"Acest succes a fost posibil printr-un răspuns adecvat la condiţiile dificile de pe piaţa muncii din România şi printr-un model de lucru hibrid (alternând lucrul la birou cu lucrul de acasă). Împreună cu clienţii noştri am identificat oportunităţile specifice oferite de schimbările accelerate pe care pandemia le-a impus în sectorul nostru. Digitalizarea şi trecerea accentuată la consultanţa de nivel înalt vor rămâne printre priorităţile noastre şi în 2022", a afirmat Jan Glas, Managing Partner TPA România, potrivit Agerpres.ro.

TPA România se consolidează şi la capitolul Parteneri şi anunţă promovarea Claudiei Bratu ca Partener Audit&Advisory al biroului din Bucureşti începând cu 1 ianuarie 2022. Claudia Bratu s-a alăturat firmei în 2006, în timp dezvoltând un portofoliu impresionant de clienţi din numeroase domenii (construcţii, agricultură, logistică, externalizarea proceselor de afaceri, distribuţie, producţie, industria farmaceutică, etc.).

Claudia Bratu este membră a Association of Chartered Certified Accountants din Marea Britanie (ACCA) şi membră a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

TPA este una dintre companiile de top de consultanţă fiscală, audit, consultanţă juridică, contabilitate şi fuziuni şi achiziţii din România. TPA România are în prezent 11 parteneri şi peste 160 de angajaţi în birourile sale din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Grupul TPA este membru independent al Baker Tilly Europe Alliance şi este prezent în 12 ţări din Europa Centrală şi de Est. Peste 1.700 de profesionişti în taxe şi audit activează in 30 de birouri în Albania, Austria, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Muntenegru, Slovacia şi Slovenia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img