duminică, 5 mai, 2024

Trafic ingreunat pe A2 BUCUREŞTI – CONSTANȚA

Distribuie:

Publicat:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:00), pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța traficul rutier este intens, pe sesnul către capitală. În zona lucrărilor se circulă în coloană cu viteză redusă de deplasare.

Reamintim că, până la finalul lunii noiembrie a.c., pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri – 36+150 de metri, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de la kilometrul 35 care face accesul la și dinspre localitățile Fundulea și Nana, județul Călărași, pe sensul Constanța – București.

Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img