luni, 29 aprilie, 2024

TRAGEDIE in Romania! Ce scrie pe biletul de adio lasat in urma de femeia decedata in urma unui accident feroviar

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: In urma cu putin timp, fratele victimei, a spus, in fata reporterilor, faptul ca sora lui nu era insarcinata. Victima statea in Ferentari, iar fratele ei a afirmat ca nu cunoaste vreun motiv pentru care victima a recurs la asemenea gest.

“Imi pare rau, nu mai suportam suferinta!”, a scris femeia in mesajul de adio, pe o foaie rupta dintr-o agenda. Se pare ca femeia era insarcinata, iar ceilalti trei copii ai ei aveau 2 ani, 5 ani si 12 ani. Anchetatorii ar fi gasit la fata locului un bilet de adio lasat de acea femeie. Din aceasta cauza, oamenii legii urmeaza pista crimei si a sinuciderii. Femeia a fost identificata. Ea ar fi incercat sa scape de o anumita persoana. Persoana respectiva va fi dusa la audieri. Initial au aparut informatii in presa potrivit carora mai intai a fost descoperita o minora lovita de tren, iar ulterior, in spatele trenului, la 500-600 de metri, au fost gasite alte trei persoane decedate, o femeie si doi copii. Apelul la numarul de urgenta 112 a fost facut in jurul orei 10:00 de o persoana care a vazut trupurile persoanelor decedate.

Alis Grasu, director Serviciu Ambulanta Bucuresti-Ilfov, a declarat, insa, ca, potrivit unor martori, este posibil ca doua persoane sa se afle sub tren.

“La ora 9.27 s-a primit o solicitare prin serviciul 112. Era vorba de un accident feroviar la Halta Branesti. Nu s-a specificat nimic de numarul victimelor. A fost trimis un echipaj, a ajuns in 7 minute. A gasit doua victime, un copil de aproximativ 10 ani decedat si trupul unei femei. Din relatarile celor de la fata locului se pune problema a inca doua victime aflate sub tren. S-a mai trimis un echipaj”, a declarat, la Romania TV, Alis Grasu, director serviciu Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img