vineri, 26 aprilie, 2024

TRAGEDIE: Tânăr din Berezeni, găsit decedat in camera sa din Germania- FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Tânărul Tudor Marian, domiciliat in comuna vasluiana BEREZENI, a fost descoperit fără de suflare in camera in care locuia din Germania, unde se afla plecat la munca. Macabra descoperire a fost făcută de polițiști după ce proprietara locuinței nu reușea sa ia legătura cu tânărul care nu plătise chiria. Apropiații lui Tudor nu reusise sa mai ia legătura cu el de pe data de 24 Ianuarie .

 

“ Tudor Marian avea vârsta de 35 de ani iar pe data de 27 Aprilie ar fi împlinit vârsta de 36 de ani.

 

Prietenii și apropiații au lansat pe rețeaua de socializare un anunț umanitar pentru a strânge bani pentru repatrierea băiatului.

APEL UMANITAR pentru repatrierea lui Marian.Rog toti prietenii,cunostintele,oamenii cu suflet mare sa ajutam aceasta familie pentru a repatria trupul neinsufletit. Costul repatrierii ar fi de 4000 euro plus alte cheltuieli care cu siguranta vor aparea.Sper ca acest mesaj sa ajunga la cat mai multe lume. VA ROG SA DISTRIBUITI !!! Cont Bancar : RO74BTRLRONCRT0401462701 – Banca Transilvania -TUDOR GHEORGHE (tatal lui marian) Cont în Euro IBAN: RO98 CECE B000 B2EU R139 6123 BIC/ SWIFT: CECEROBUXXX AMALIA BARBOSANU ( sora lui Marian ) “ este mesajul acestora de pe rețeaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img