luni, 29 aprilie, 2024

Trucuri pentru ingrijirea pantofilor: cum refaceti nuanta de alb cu ajutorul solutiilor naturale

Distribuie:

Publicat:

Pantofii din piele au nevoie de o ingrijire speciala, insa nu neaparat de produse costisitoare. Bicarbonatul si uleiul de masline sunt doua produse care pot ajuta la ingrijirea acestora. Inca de la prima incaltare, cel care ii poarta trebuie sa acorde o atentie sporita pantofilor. De la igienizare si pana la intretinerea materialului, acestia au nevoie sa treaca printr-un proces care sa le asigure o utilizare indelungata.

Folositi servetele antibacteriene pentru a curata interiorul Pantofii din piele ar trebui curatati manual, cu mare grija. Dupa ce ii stergeti cu produse speciale, utilizati servetele antibacteriene pentru interiorul acestora, recomanda adevarul.ro, care citeaza brightside.me.

Refaceti albul incaltarilor cu ajutorul bicarbonatului de sodiu Daca pantofii si-au pierdut nunata de alb pe care o aveau la inceput, amestecati doua linguri de bicarbonat de sodiu si una de apa, curatand delicat cu ajutorul unei periute de dinti.

Uscati rapid pantofii cu ajutorul hartiei igienice Dupa ce ati spalat incaltamintea, pentu a o usca rapid, fara a da sanse petelor galbene sa apara, intoduceti in interiorul acestora hartie igienica. Va absorbi umiditatea si va asigura pastrarea formei acestora.

Uleiul de masline sau de nuca de cocos ajuta la reconditionarea pantofilor din piele Utilizati aceasta metoda la sfarsit, dupa ce ati terminat curatarea pantofilor. Umeziti o laveta moale in ulei si, cu miscari circulare, stergeti cu atentie toata suprafata. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img