sâmbătă, 18 mai, 2024

Un bebelus nu poate fi atins de proprii parinti deoarece ii cade pielea. Afectiunea rara de care sufera acesta i-a uimit pe medici

Distribuie:

Publicat:

Un bebelus, care sufera de o afectiune rara si incurabila, nu poate fi luat in brate fiindca ii cade pielea si ramane cu rani. Victor si Adriana Nava, in varsta de 35, respectiv 36 de ani, nu isi pot imbratisa fiul, pe Adrien, fiindca ar ramane cu basici severe la o simpla atingere.  Cuplul si-a dat seama din prima ca ceva nu e in regula cu micutul pentru ca atunci cand s-a nascut a inceput sa urle violet si sa tremure, iar la scurt timp a fost diagnosticat cu Epidermoliza Buloasa. Aceasta afectiune cauzeaza rani care au fost comparate cu arsuri de gradul al treilea.

Boala poate fi adesea fatala, existand sanse de mortalitate pana la 87% inca din primul an de viata.  Medicii de la spitalul unde Adrien a fost tratat au spus ca este cel mai rau caz pe care l-au vazut vreodata. „Imediat dupa nastere toata lumea a ramas socata cand a vazut cat de sensibila era pielea lui Adrien, exact ca aripile unui fluture”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img