duminică, 28 aprilie, 2024

Un tanar de 19 ani a murit calcat de tren intr-o gara din Vrancea. Asculta muzica la casti si nu a sesizat ca trenul se apropie

Distribuie:

Publicat:

Tragedie fara margini in gara CFR Gugesti, din judetul Vrancea. Un tanar de 19 ani a murit, vineri seara, calcat de tren, in urma unui accident stupid.

Potrivit martorilor, tanarul ar fi ascultat muzica la casti si nu a auzit sau vazut trenul care se apropia. Un tren Interregio l-a lovit in plin, impactul fiind atat de puternic incat tanarul a fost proiectat la o distanta de aproximativ 30 de metri. Tanarul nu a avut nici o sansa, capul fiindu-i strivit in momentul impactului.

In urma anchetei demarate de politisti la locul tragediei, s-a stabilit ca tanarul abia coborase dintr-un tren cand a fost acrosat de un altul in momentul in care traversa calea ferata.

Politistii din Vrancea fac cercetari la fata locului pentru a stabili cu exactitate cauza tragediei, insa pana acum toate datele arata ca tanarul a sfarsit in urma unui accident.

Victima accidentului produs vineri pe calea ferata, la Gugesti, in Vrancea, este Daniel Tunea. Tanarul avea 19 ani, iar de curand se angajase la Focsani, unde facea naveta cu trenul. Vineri seara, tanarul se intorcea acasa dupa o zi de munca. A coborat din tren si s-a angajat il traversasera caii ferate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img