duminică, 19 mai, 2024

Unde va fi incarcerat asasinul politistului Cristian Amariei

Distribuie:

Publicat:

Ionel Mircea Lepa, ucigasul agentului Cristian Amariei, a fost prins, ieri dimineata, in casa unui prieten care locuieste cu bunica lui, la Remetea Mare, dupa ce sute de politisti, jandarmi si trupe speciale l-au cautat timp de aproape doua zile.
Ionel Mircea Lepa a fost gasit la sapte kilometri de locul crimei pe care a comis-o, impuscat de doua ori. In umar si-n torace.
La scurt timp dupa ce a fost incatusat, criminalul a fost transportat cu ambulanta, sub escorta, la Spitalul Municipal din Timisoara, unde a intrat direct in sala de operatii. Medicul Ovidiu Burlacu, cel care l-a operat pe Ionel Mircea Lepa, a declarat ca interventia chirurgicala a durat 30 de minute, ca individul este bine si ca nu mai are nici infectia pe care a avut-o cand a ajuns la spital.
Barbatul care l-a ucis pe politistul Cristian Amariei este sub paza, 24 din 24. Are catusele la maini, iar trei agenti de la Trupele Speciale il pazesc in permanenta, in salon.

Cand va fi externat Ionel Lepa?

Maine, Ionel Lepa va fi externat si, va fi dus direct dupa gratii. Cel mai probabil, criminalul va fi incarcerat la Penitenciarul din Arad, care este de maxima siguranta

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img