luni, 29 aprilie, 2024

VAMA ALBITA : Sofer cu permis de conducere necorespunzator, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari in privinta  unui barbat cu cetatenie bulgara si Republica Moldova  care conducea un ansamblu de vehicule desi permisul de conducere valabil detinut nu ii dadea dreptul.

In data de 02 septembrie a.c., in jurul orei 01.30 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Serghei N., cu cetatenie bulgara si Republica Moldova, in varsta de 35 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format  dintr-un autoturism si o remorca tip platforma, ambele inmatriculate in Bulgaria.

“La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca barbatul este posesor de permis de conducere valabil doar pentru categoriile „A”, „B” si „C” , iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule in cauza ii sunt necesare categoriile „B si E”.” declara Irina MIRICA – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui
Cu privire la cele constatate, persoana in cauza a declarat ca nu stia ca permisul de conducere valabil detinut nu ii da dreptul de a conduce ansamblul de vehicule.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img