luni, 29 aprilie, 2024

Vaslui : Barbat arestat dupa ce a incalcat ordinul de protectie

Distribuie:

Publicat:

Politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica Vaslui, au retinut un barbat in varsta de 53 de ani, dupa ce acesta a incalcat ordinul de protectie provizoriu emis pe numele sau.

Mai exact, o femeie in varsta de 51 de ani din municipiul Vaslui, a sesizat politia cu privire la faptul ca un barbat de 53 de ani a incalcat ordinul emis de Judecatoria Vaslui.

Dupa cateva cercetari, politistii au stabilit ca ordinul de protectie a fost emis inca din luna august, dar si faptul ca a fost incalcat de nenumarate ori, ultima data fiind in data de 9 octombrie, cand acesta s-a deplasat la locuinta persoanei vatamate.

Desi barbatul avea cunostinta despre obligatiile stabilite de judecatori, prin care era obligat sa pastreze o distanta de minimum 100 de metri fata de victima, dar si de locuinta ei, acesta a incalcat in mod constient ordinul de protectie.

Astfel, barbatul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui, cu propunere de arestare preventiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img