sâmbătă, 4 mai, 2024

Vaslui : Si-a violat fiica minora dupa ce a iesit din arest

Distribuie:

Publicat:

Caz socat in satul Salceni, comuna Pochidia, judetul Vaslui, dupa ce un barbat in varsta de 41 de ani, este acuzat ca si-a abuzat sexual una dintre fiice, la scurt timp dupa ce a iesit din arest. Intamplarea a iesit la iveala inca din vara acestui an, cand un apel la 112, anunta un episod violent petrecut intr-o familie din satul Salceni, judetul Vaslui. Un barbat aflat in stare avansata de ebrietate si-a batut cu bestialitate fiica de doar 15 ani si sotia.

Martori la scenele cutremuratoare au fost si ceilalti copii minori aflati in locuinta. "In data de 25 iunie, barbatul ar fi agresat si alți 3 copii ai sai, cu varste cuprinse intre 1 si 7 ani. Trei dintre persoanele vatamate au necesitat acordarea de 2 – 3 zile de ingrijiri medicale iar o a patra a necesitat 1- 2 zile de ingrijiri medicale. Sotia, 31 de ani, precum si cei 9 copii minori, cu varste cuprinse intre 1 si 15 ani, beneficiaza acum de servicii de gazduire si asistenta intr-un centru din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui" preciza, la acel moment, Bogdan Gheorghita, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Barbatul a fost dus in arest pentru o perioada de 30 de zile, pentru infractiunea de violenta in familie cu cinci fapte. La scurt timp, sotia acestuia a anuntat ca a decis sa se impace cu el. Odata eliberat, barbatul s-a intors la domiciliul familiei si ca sa se razbune, a violat-o pe minora familiei. Fetita a sunat la 112 si a facut denuntul impotriva acestuia. Ea a fost preluata in regim de urgenta si este internata intr-un centru al DGASPC Vaslui.

Agresorul este cercetat in stare de libertate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img