joi, 30 mai, 2024

Viorica Dancila se incalzeste pentru Cotroceni! Sefa PSD a scapat porumbelul la Antena 3

Distribuie:

Publicat:

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat, duminică, la Antena 3, ce se discută informal în partid de săptămâni bune: NU EXCLUDE o candidatură la alegerile prezidențiale deși public evită să spună clar acest lucru.

Viorica Dăncilă a zis recent într-un interviu cu Marius Tucă că NU va candida la prezidențiale. În PSD a circulat, în schimb, o cu totul altă variantă: că Dăncilă AȘTEAPTĂ să treacă Congresul PSD ca se lanseze în curse.

Surse din partid au zis STIRIPESURSE.RO că Dăncilă pregătește un mare sondaj de opinie: vrea sa se masoare sa vada daca ea este peste scorul PSD sau este sub scorul PSD.

'Dancila vrea sa vada daca este locomotiva', au zis sursele citate.

Dancila a asigurat in partid ca ea se va masura doar raportat la partid si la ceilalti sefi de partide – PNL, USR, ALDE, PMP, Pro Romani – si nu va intra in sondajul separat despre colegii din PSD care vor sa fie prezidentiabili.

Duminica seara, la Antena 3, premierul a zis, intrebata de candidatura sa la prezidentiale:

`Presedintele PSD a candidat mereu la prezidentiale dar pentru asta trebuie sa fii o locomotiva, trebuie sa ai un procent foarte mare si atunci trebuie sa iti duci partidul spre un rezultat foarte bun'.

Ea a zis ca profilul candidatului PSD la prezidentiale trebuie sa fie „un om cu echilibru, care sa dea consens, un bun mediator”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img