luni, 29 aprilie, 2024

Wizz Air a introdus noua politica a bagajelor de mana. Ce trebuie sa stie de acum pasagerii

Distribuie:

Publicat:

Wizz Air a introdus noua politica a bagajelor de mana. Ce trebuie sa stie de acum pasagerii Wizz Air, cea mai mare companie aeriana lowcost din Europa Centrala si de Est, a introdus de duminica, 29 octombrie 2017, noua politica de bagaje care permite tuturor pasagerilor sa calatoreasca gratuit cu un bagaj mare de mana. Pasagerii vor avea automat dreptul de a aduce la bordul aeronavei un singur bagaj de mana cu dimensiuni maxime de 55x40x23cm si o greutate maxima de 10kg ca parte a pretului biletului lor. De asemenea, vor putea sa aiba asupra lor articole de tip „duty free” achizitionate in aeroport, dupa controlul de Securitate.

Vezi si: Incredibil! Acuzatii grave aduse companiei Wizz Air! O ieseanca spune ca a fost umilita impreuna cu alti pasageri pentru ca era romanca! FOTO

Pentru acei pasageri care doresc sa beneficieze de bagaje suplimentare, serviciul WIZZ Priority le permite sa aduca la bord un bagaj aditional mic care sa fie amplasat sub scaun, cu dimensiuni maxime de 40x30x18cm. Acest serviciu le garanteaza ca bagajul de mana gratuit va fi plasat in cabina si le permite pasagerilor sa se afle printre primii in aeronava (sa sara peste coada de la ambarcare).(Serviciul WIZZ Priority este, de asemenea, disponibil pentru pasagerii care achizitioneaza WIZZ Go, WIZZ Plus si WIZZ Privilege Pass).
Johan Eidhagen, Wizz Air Chief Marketing Officer declara: „La Wizz Air satisfactia pasagerilor este prioritatea noastra si tocmai din acest motiv am ascultat opiniile lor, iar acum le oferim la fiecare bilet cumparat posibilitatea de a beneficia de un bagaj de mana mai mare gratuit. Am oferit cu aceasta ocazie un nou exemplu al angajamentului companiei de a oferi clientilor cea mai buna experienta de zbor din clasa, din momentul in care isi rezerva zborul si pana la aterizarea la destinatia dorita.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img