sâmbătă, 4 mai, 2024

266 de tablete pentru elevii din Vetrisoaia, achiziționate prin fonduri europene – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Moș Crăciun a poposit vineri, 18 decembrie, in comuna vasluiana Vetrisoaia . Școlarii și preșcolarii au primit de la Moș o punga cu daruri in care se afla chiar și o bluza de sezon in spiritul sărbătorilor . Primarul Corneliu Stingă, a împărțit personal cadourile, bineînțeles, respectând normele de igiena și de prevenire a răspândirii noului coronavirus . Activitatea desfășurându-se in mai multe locații și in aer liber . 

Poate cei mai bucuroși au fost cei de la clasa zero pana la clasa a douăsprezecea, deoarece aceștia au primit mult așteptatele tablete cu internet pentru cursurile online . Corneliu Stingă a reușit sa achiziționeze prin accesarea fondurilor europene un număr de 266 de tablete cu internet nelimitat pentru ca juniorii sa poată participa la cursurile online indiferent de categoria socială și posibilitatea materială . 

“A fost o zi plină de energie pozitivă. Începând cu prichindeii de la grădinița care l-au întâlnit pe Moș Crăciun ce le-a oferit o punga substanțiala cu dulciuri, deoarece știm cu toții ca acestea sunt preferatele lor . Poate cea mai mare doza de bucurie și entuziasm am reușit sa o observ la juniorii care au primit tabletele pentru școala online. Știm cu toții ca sunt familii care nu au posibilitatea unui telefon mobil performant pentru participarea la cursurile online . Sunt fericit și mândru ca pot sprijini învățătura . Pe aceasta cale doresc sa le urez Sărbători Fericire și liniște alături de familiile lor . Va mulțumesc. Ma înclin ! “ ne declara primarul Corneliu Stingă

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img