duminică, 26 mai, 2024

Jandarmii vasluieni la datorie cu efective mărite în minivacanța prilejuită de Ziua Internațională a Muncii și Paștele Ortodox

Distribuie:

Publicat:

În perioada 01-07 mai 2024, peste 250 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță pe teritoriul județului Vaslui.

Pe lângă misiunile cotidiene de menținere a ordinii publice, executate independent sau în sistem integrat  alături de polițiști, jandarmii vor fi prezenți și la adunările publice la care se preconizează o prezență numeroasă, pentru a se asigura că acestea se vor desfășura în condiții optime de ordine și siguranță.

În noaptea de Înviere, alături de polițiști, polițiști locali și pompieri, pe timpul oficierii slujbelor religioase, vom fi prezenți pentru a asigura măsurile de ordine în zona lăcașelor de cult din localitățile Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești precum și în zona mânăstirilor Florești, Moreni, Mălinești, Movila lui Burcel, Grăjdeni și Bujoreni.

În atenția jandarmilor vor fi și competițiile sportive ce se vor desfășura în această perioadă, astfel, vineri 3 mai, vom fi prezenți la Stadionul Municipal Vaslui unde are loc partida de fotbal dintre echipele Rapid Brodoc și Aerostar Bacău, iar în zilele de 04 și 06 mai în localitățile Negrești și Banca, unde se vor disputa meciuri de fotbal din cadrul ligilor inferioare.

Pentru prevenirea apariției unor situații conflictuale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, recomandăm cetățenilor să manifeste înțelegere față de măsurile luate de forțele de ordine și să coopereze cu acestea, să evite implicarea în conflicte, să acorde o atenție sporită obiectelor personale, să adopte un comportament civilizat, iar dacă sunt însoțiți de copii să ii supravegheze cu atenție.

Jandarmeria Vaslui  urează tuturor celor care sărbătoresc în acest sfârșit de săptămână Învierea Domnului,  Sărbători liniștite cu pace și bucurie!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img