marți, 30 aprilie, 2024

3 perechi de pantofi pe săptămână? Acum ți-i permiți și tu!

Distribuie:

Publicat:

Îți place să cheltuiești pe lucruri frumoase? Intri în mall și îți fug ochii după genți, parfumuri, haine de brand și pantofi? De acum ai și tu ocazia să pleci cu 3 perechi în fiecare săptămână, dacă ai chef. Cum așa? Foarte simplu: cu un job în videochat în Iași.

Bună, sunt Claudia, PR la cel Preziosa, cel mai discret studio de videochat din Iași. Și eu am fost model, am făcut bani online, iar acum împărtășesc din experiența mea modelelor ca tine.

E plăcerea mea să-ți explic cum e jobul ăsta și în ce fel câștigi o mulțime de bani din el. Pentru început, îți spun doar că și tu îl poți face destul de ușor. Tot ce ai nevoie este să fii serioasă, ambițioasă și concentrată pe ceea ce faci.

De restul ne ocupăm noi, echipa 100% feminină a studioului. Asta înseamnă că îți arătăm pas cu pas ce ai de făcut. O să te descurci de minune, mai ales că suntem Nr. 1 în industrie în privința sprijinului acordat modelelor ca tine.

14 trainere te susțin în fiecare zi în care vii la program, încă din prima secundă. Așadar, poți fi sigură că faci progrese rapide. Asta înseamnă că faci tot mai mulți bani și te bucuri imediat de succesul tău. Adică, să îți cumperi ce vrei tu, când vrei tu.

5 pași pentru shopping fără limite

1. Începi colaborarea cu Preziosa

Mai întâi, ai nevoie de un start puternic. Cel mai simplu este să mă suni și să stabilim o vizită la studio. Eu îți achit taxiul, ca să fii lipsită de stres. Îți prezint echipa, felul în care sunt amenajate camerele, faci cunoștință cu alte modele, dar doar dacă dorești. În caz că totul e ok pentru tine și mă convingi și tu pe mine că ești serioasă, putem începe colaborarea.

2. Îți oferim cazare gratuită în Iași

În cazul în care ai nevoie de cazare în oraș și nu-ți permiți încă lucrul ăsta, te ajutăm noi. Timp de 2 luni, te cazăm gratis la unul dintre apartamentele noastre. Îți acordăm beneficiul ăsta până treci de câștiguri de 1.000-1.500 de euro ca model. Atunci, ai libertatea să te muți cu chirie în orice spațiu elegant din Iași, aproape de studio.

3. Îți deschidem conturi în videochat premium

La Preziosa, ai șansa unică să lucrezi în condiții excepționale pe cel mai bun site din lume: Jasmin. Avem o colaborare exclusivă cu acest mare site, așa că îți oferim trafic garantat și extra-promoții, astfel încât să crești rapid în încasări. Aici lucrezi doar în videochatul premium, adică bazat mai mult pe conversații, decât pe spectacole de tip adult.

4. Începi să faci mulți bani

După câteva luni la job, treci de 2.000 sau 3.000 de euro destul de lejer. Dacă te ții de treabă și pui în aplicare sfaturile trainerelor noastre, îți este din ce în ce mai bine. Te adaptezi rapid la munca asta și începi să guști din plăcerile unei vieți ușoare.

5. Faci shopping cu cardul plin

Cele mai multe modele serioase care trec de o jumătate de an în videochat ajung să facă 4.000-5.000 de euro pe lună. Și tu ai șansa asta. Totul e să înțelegi că ai o imensă oportunitate în față. Când vezi ce sume îți punem pe card, înțelegi că mall-ul e la dispoziția ta. Tu decizi pe ce vrei să-ți cheltuiești banii: bijuterii, telefon nou, pantofi de lux.

Sună bine pentru tine? Sunt convinsă că da. Atunci ce rost are să mai amâni momentul vizitei la Preziosa? Hai să vorbim chiar acum și să ne cunoaștem! Iubim și garantăm discreția, așa că poți să fii sigură de confidențialitatea noastră.

Sună-mă la telefon 0740 234 235 și stabilim o întâlnire chiar azi, sau cât mai curând! Sunt sigură că o să facem treabă bună împreună. O zi superbă ca tine îți doresc!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img