miercuri, 1 mai, 2024

3 semne care tradeaza o persoana predispusa la infidelitate, dezvaluite de un detectiv particular

Distribuie:

Publicat:

Un detectiv particular care a investigat timp de 35 de ani parteneri infideli a dezvaluit trei dintre cele mai frecvente motive pentru care o persoana ajunge sa-si tradeze partenerul de viata. Lipsa atractiei sexuale si varsta la care s-au casatorit sunt factori cheie.

Conform statisticilor, aproximativ 41% din persoanele casatorite au recunoscut ca si-au tradat partenerul de viata, ceea ce inseamna ca infidelitatea este o problema mai mare decat se considera pana acum.  Un lucru pe care de multe ori nu il luam in calcul este ca cealalta persoana ar putea sa nu stie ca se intalneste cu cineva casatorit, scrie Daily Mail. Lachlan Jarvis, un detectiv particular din Australia cu o experienta de peste 35 de ani, a explicat pentru DailyMail care sunt cele mai simple trei modalitati prin care ne putem da seama daca o persoana este predispusa la infidelitate.

Varste de peste 40 de ani 

Jarvis este de parere ca oamenii de peste 40 de ani sunt mai predispusi la infidelitate din cauza schimbarilor aparute la nivel psihic. Deciziile luate la 20 sau la 30 de ani pot intra in conflict cu nevoile lor, ducand la indoieli si regrete.

Casatorii la varste fragede 

Emotiile oamenilor se schimba odata cu inaintarea in varsta si adesea isi dau seama ca partenerul de viata nu este cea mai potrivita persoana pe care si-ar dori-o langa ei. S-ar putea sa se plictiseasca unul de celalalt sau sa dispara atractia sexuala. Dupa ce au realizat acest lucru, aleg sa isi insele partenerul, decizia de a divorta fiind a doua optine.

Persoane din medii religioase conservatoare

In timpul anilor in care a facut diferite investigatii, Jarvis a descoperit ca printre partenerii predispusi la infidelitate se numara multe persoane din medii religioase conservatoare. Acesti oameni au fost invatati sa respecte anumite reguli inca de la nastere. Multi dintre acestia aleg sa se casatoreasca la varste fragede, iar mai tarziua apar tristetea, regretele si apoi infidelitatea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img