marți, 7 mai, 2024

Alina Puscas raspunde dur fanilor care o critica:”Daca nu-mi convine ceva…”

Distribuie:

Publicat:

Alina Pușcaș a făcut dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut în urma diagnosticării cu COVID-19. După ce a fost nevoită să se îndepărteze de familie și prieteni și după situația nefericită prin care a trecut, aceasta a fost acuzată de nenumărați fani că a înscenat totul, atât ea cât și colegii ei, Andrei Ștefănescu și Marcel Pavel.

Alina s-a simțiti nevoită să răspundă fanilor care au atacat-o virtual, astfel spunând: ”Pandemia scoate numai lucrurile rele din noi. La mine hatereala a fost mult mai mică. Am avut vreo zece persoane cu totul, pe care le-am și blocat și închis. Este contul meu public, pot să fac ce vreau. Dacă nu-mi convine ceva, elimin. Noi am fost mulți, noi am fost primii care am fost mulți. Niciunul dintre noi nu își dorea, sub nicio formă, pentru toți banii din lume, să fie departe de familie”, a explicat Alina Pușcaș.

”Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a declarat Alina.

SURSA: WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img