marți, 30 aprilie, 2024

Autoturism luat de ape intr-o localitate din Vaslui. 1 kilometru de Drum Judetean a fost afectat – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Garda II Negrești și Punctul de Lucru Ivănești au intervenit cu două autospeciale, două motopompe și echipaje specializate pentru evacuarea apei din case și curți în localitățile Rafaila și Gârceni.

La Rafaila s-a intervenit cu o autospecială și o motopompă transportabilă, pentru evacuarea apei din 4 case, 11 curți si 12 anexe.  De asemenea, din cauza inundațiilor care au afectat localitatea Rafaila, două persoane au fost evacuate la rude.

Echipele de intervenție care au acționat în localitatea Gârceni au evacuat apa din 4 case și 20 curți. În localitatea Gârceni, toate căile de comunicație au fost inundate. La o evaluare primară, s-a constat că aproximativ 1 kilometru din Drumul Județean 159 este afectat, asfaltul fiind rupt pe o suprafață destul de mare.
Echipele de intervenție vor fi retrase la bază.

Acțiunea a foat condusă de domnul colonel Tătaru Niculae, prim adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al Județului Vaslui, sub coordonarea Prefectului județului Vaslui, domnul Gologan Mircea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img