duminică, 5 mai, 2024

BANII BARLADENILOR , BATAIA DE JOC A UNORA

Distribuie:

Publicat:

Risipirea si bataia de joc pe banii publici sunt “ sport national” , iar orasul Barlad nu poate face nota discordanta cand vorbim despre acest subiect!

In vara acestui an, cu bugetul aprobat de consilierii locali au fost turnate covoare asfaltice, de catre Reiser, in zona Scolii Generale Nr-8, valoarea investitiei ridicandu-se la suma de un miliard patru sute de mii de lei.

Minunea nu a durat decat cateva luni caci in aceasta saptamana, Aquavas si-a adus aminte ca trebuie sa racordeze cladirea salii de sport la reteaua de apa( asta vara erau straini si nu cunosteau acest detaliu). Zis si facut- in stilul lor propriu si inconfundabil s-au apucat sa sape si sa lase in urma lor ceea ce puteti si Dvs observa: o mare bataie de joc facuta pe banii nostri! Cine va plati pentru aceasta “ lucrare”?

 Domnule primar incercati sa le impartasiti planurile de asfaltare si celor de la Aquavas, Distrigaz, etc astfel incat NIMENI sa nu mai intervina pe lucrarile finalizate.

Platitorii de taxe au inteles ca daca nu isi indeplinesc obligatiile fiscale nu au cum sa locuiasca intr-un oras civilizat, dar domnule  Boros aceasta” joaca “ a furnizorilor de servicii trebuie sa inceteze!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img