duminică, 25 februarie, 2024

Care este forma degetelor tale? Ce spun degetele despre caracterul tau

Distribuie:

Publicat:

Stiai ca poti afla destule despre tine sau o alta persoana doar analizand degetele? In imagine exista trei tipuri diferite de degete care iau in calcul raportul dintre inelar si degetul mic. Priveste-ti cu atentie degetele si vezi ce spun despre tine.

Tipul 1. Oamenii din aceasta categorie sunt prudenti din punct de vedere emotional. Le este foarte greu sa-si impartaseasca sentimentele si, adesea, in public par mult mai puternici decat sunt in realitate. Nu ii suporta pe cei care mint si mai ales sunt dezamagiti de prietenii care ii pacalesc. Sunt destul de intoleranti motiv pentru care sunt considerati de ceilalti aroganti. Muncesc din greu si se bucura atunci cand cineva le cere ajutorul. De obicei, sunt reci si apatici in prezenta persoanele necunoscute insa plini de entuziasm si plini de emotii pozitive cand sunt inconjurati de oamenii pe care ii iubesc, ca de exemplu prietenii si membrii familei.

 
Tipul 2. Oamenii din aceasta categorie sunt loiali si au incredere atat in prieteni cat si in alti oameni. Partenerii lor le acorda foarte multa atentie si i-au pus in lista lor de persoane importante. Sunt mai sensibili decat lasa impresia. Adesea, fac un pas in spate pentru a fi siguri ca nimeni nu este suparat in grup. Au tendinta de a duce la bun sfarsit tot ceea ce incep intrucat vor sa-si onoreze angajamentele luate. Sunt foarte calmi si plini de rabdare in situatiile in care se simt inconfortabil sau iritati. In adancul inimii le este teama ca ar putea fi raniti si tocmai de aceea pozeaza ca fiind persoane care nu au nevoie de parteneri. Insa, adevarul este ca sunt in cautarea persoanei potrivite.
 
Tipul 3. Cei care se incadreaza in aceasta categorie sunt onesti si dintr-o bucata. Stiu foarte bine cine sunt, ce le place sau nu le place. Uneori sunt egocentrici insa intotdeauna isi cer iertare atunci cand simt ca au intrecut limita. Nu ataca niciodata pe cineva doar pentru ca are o parere diferita de a lor. Nu isi spala niciodata rufele murdare in public. Nu le face placere sa iasa din zona de confort. Schimbarea ii sperie, iat perioada de tranzitie catre necunoscut este inconfortabila pentru ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img