miercuri, 1 mai, 2024

Ceasurile feminine – trendul atemporal in materie de accesorii

Distribuie:

Publicat:

In zilele actuale, ceasurile sunt un accesoriu ce influenteaza intreg outfit-ul. Nu se poate aduce in discutie elementul practic si functional decat intr-o mica masura, deoarece mijlocele de masurare a timpului sunt revolutionate tehnologic. Un prim aspect important in alegerea ceasurilor consta in calitate si eventual insemnele unui brand renumit. Totusi, purtarea ceasului este un trend atemporal. Ce anume a condus la acest concept si care sunt avantajele achizitionarii unui ceas? 

In prezent, unii considera ceasurile de mana o relicva a trecutului, functionalitatea fiind una depasita. Aproape orice dispozitiv electronic este prvazut cu afisarea orei. In principiu, ceasurile de mana sunt indicatoare ale statutului, in special daca se afla sub numele brandurilor recunoscute.

Un ceas de calitate este poate una dintre achizitiile importante efectuate de-a lungul vietii. Este un accesoriu la moda, deoarece se bucura de o istorie impresionanta ce determina aspecte de personalitate si cireasa de pe tort al stilului vestimentar. Criterii de alegere a ceasului de dama

Stilul 
Prima intrebare ar trebui sa fie unde va fi purtat ceasul. Cele mai multe doamne si domnisoare isi doresc un ceas care sa poata fi purtat la diverse ocazii. Astfel, ceasurile casual pot fi o optiune la indemana. Pe B-Mall.ro se regasesc modele ce pot completa diverse stiluri de tinute.

Functionalitatea

Ceasurile se impart in cele cu baterie sau quartz si cele mecanice. Modele ce functioneaza dupa principiul quartz pot afisa data, ore pe mai multe fusuri orare, busola etc.

Precizia
Acest aspect nu trebuie neglijat, deoarece ar constitui o imagine negativa sa ne ghidam tot dupa un telefon atunci cand suntem intrebati cat este ora.

Designul
Dimensiunile cadranului sunt cele care orienteaza alegerile. Deseori cadranele destinate acelor ceasuri pentru femei sunt mai mici si rotunde sau ovale. Trendurile actuale, in schimb promoveaza stilul masculin care scot in evidenta forma incheieturii.

In privinta materialului, ceasurile la moda sunt cele cu bratara metalica, acestea fiind si rezistente in timp. Partea metalica este confectionata din otel inoxidabil sau placate cu aur galben, roz, dar in aceasta situatie intram deja in domeniul luxului. 

Un ceas trebuie sa intregeasca tinuta in principiu si nu sa fie un articol asimetric. Forma incheieturii dicteaza dimensiunea curelei. Spre exemplu, bratarile supradimensionate nu se potrivesc incheieturilor firave.

Brandul
In ceea ce priveste brandul, un exemplu regasit pe B-Mall.ro este ceasul Tommy Hilfiger. Asa cum si-a obisnuit clientii fideli, designul proiectat de compania americana Tommy Hilfiger este unul inedit care atrage privirile prin originalitate. 

In functie de preferinte, modelele de ceasuri pentru femei din catalogul B-Mall stau la dispozitia doritoarelor sub numele diferitelor branduri, colaborare ce a facut magazinul specificat sa fie celebru si care i-a asigurat reputatia produselor calitative.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img