joi, 2 mai, 2024

Cine este bărbatul care a fost găsit tranșat și incendiat în portbagajul unei mașini, în apropiere de București? Menajera acestuia a anunțat dispariția

Distribuie:

Publicat:

Crima care a îngrozit o țară întreagă pare că se conturează ușor, ușor, însă cu toate acestea, oamenii legii nu au încă un cerc de suspecți privind acest caz.

O crimă oribilă a avut loc în urmă cu câteva zile în apropiere de București, mai precis în Măgurele, acolo unde pe un câmp a fost găsită o mașină care a ars mai bine de patru ore, iar în portbagajul autoturismului a fost descoperit cadavrul unei persoane care fusese tranșată, apoi carbonizată.

În primă fază, oamenii legii nu au avut informații privind mașina incendiată, însă au identificat-o ulterior prin intermediul seriei de șasiu, autoturismul fiind o marcă românească, din anul 2017, înregistrat pe Italia. Ulterior, nu cu foarte mult timp în urmă, s-a aflat și care este sexul victimei, asta pentru că înainte ca medicii legiști să intervină, anchetatorii nu și-au dat seama dacă victima ar fi o femeie sau un bărbat.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img