sâmbătă, 18 mai, 2024

200 de euro de la stat. Elevii și studenții vor primi ajutor de la stat pentru calculatoare. Află care sunt actele necesare

Distribuie:

Publicat:

Elevii și studenții vor primi 200 de euro de la stat, pentru calculatoare. Vezi aici care sunt actele necesare și cine poate beneficia de acest ajutor.

200 de euro de la stat. Elevii și studenții vor primi ajutor de la stat pentru calculatoare. Află care sunt condițiile pentru a primi acest ajutor în 2023 și ce acte sunt necesare.

200 de euro de la stat pentru elevi și studenți

În 2023, elevii și studenții pot beneficia de un ajutor din partea statului, în valoare de 200 de euro. Banii pot fi folosiți pentru achiziționarea unui calculator.

Programul cu numele de „EURO200” are ca scop sprijinirea elevilor și studenților defavorizați. De acest sprijin beneficiază elevii/studenții din învățământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, proveniți din familii pentru care venitul brut lunar pe membru de familie este mai mic sau egal

cu 500 de lei.

În 2022, venitul brut pentru fiecare membru al familiei trebuia să fie maxim 250 de lei, pentru a primi cei 200 de euro, însă anul acesta s-a dublat, astfel fiind mai mulți elevi eligibili pentru ajutorul din partea statului.

Pentru solicitarea ajutorului de 200 de euro, din partea statului, elevii și studenți vor fi nevoiți să depună o cerere tip, însoțită de o serie de acte necesare, la instituțiile de învățământ.

Apoi, documentele sunt verificate și trimise mai departe, către Ministerul Educației.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img