duminică, 19 mai, 2024

4 barbati din judetul Neamt retinuti pentru comiterea mai multor infractiuni la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Politistii Sectiei de Politie Rurala nr. 6 Negresti  au retinut mai multe persoane, din comuna Bozieni, judetul Vaslui, banuite de comiterea infractiunilor de talharie, lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

Politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala nr. 6 Negresti au probat activitatea infractionala  a  4 barbati, cu varste cuprinse intre 17 si 24 de ani, din comuna Bozieni,  judetul Neamt, banuiti de comiterea infractiunilor de talharie, lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. 

In noaptea de 19/20 decembrie, lucratorii Sectiei 6 Politie Rurala Negresti au fost sesizati, prin apel 112, de catre un barbat de 21 de ani, din Negresti, judetul Vaslui, cu privire la producerea unui scandal, pe raza localitatii Todiresti, in care sunt implicate mai multe persoane si in urma caruia a fost lovit de mai multe persoane.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, la finalul unei petreceri organizata la discoteca din localitatea Todiresti, judetul Vaslui, barbatii cercetati au provocat scandal si au lovit persoana vatamata cu pumnii si picioarele. Ulterior, persoana vatamata a fost deposedata de un telefon mobil si de o suma de bani pe care o avea asupra sa.

In apararea persoanei vatamate a intervenit si un agent de paza care a fost si el lovit de agresori. Persoana vatamata a suferit vatamari ce vor necesita 2-3 zile de ingrijiri medicale.

In data de 21 decembrie , in cauza au fost dispuse si efectuate 4 perchezitii domiciliare pe raza localitatii Bozieni, judetul Neamt, la domiciliile celor 4 barbati banuiti de comiterea infractiunilor.  

In aceeasi zi, a fost luata masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmand ca, in cursul zilei de ieri, acestia sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui, cu propunerea luarii unei masuri preventive.

 Cercetarile sunt continuate pentru a fi stabilita intreaga activitate infractionala a autorilor precum si pentru tragerea la raspundere a acestora.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img