marți, 7 mai, 2024

Politia rurala din Negresti lucreaza de zor : barbat retinut pentru talharie

Distribuie:

Publicat:

Politistii au retinut un barbat de 20 ani, din comuna Bozieni,  judetul Neamt, banuit de comiterea infractiunii de talharie calificata.

Politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Negresti au probat activitatea infractionala a unui barbat  de  20 ani, din comuna Bozieni, judetul Neamt, banuit de comiterea unei infractiuni de talharie calificata.

In noaptea de  21/22 septembrie, ora 04:30,  politistii au fost sesizati de  catre un barbat de 27 de ani, din comuna Dumesti, judetul Vaslui, cu privire la faptul ca, in cursul aceleiasi nopti,  in timp ce se deplasa pe un drum public comuna Todiresti, a fost agresat fizic de persoane necunoscute si deposedat de telefonul mobil.

 Astfel, in urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca, noaptea de 21/22 septembrie a.c., ora 04:00, persoana vatamata se deplasa pe DN 15D ocazie cu care a fost abordat de mai multe persoane si deposedat prin violenta de telefonul mobil. In urma activitatilor specifice desfasurate de politistii negresteni, a fost identificat autorul infractiunii in persoana unui barbat de 20 de ani din com. Bozieni, judetul Neamt.

Prejudiciul cauzat in urma savirsirii infractiunii a fost in valoare de 1000 lei si a fost recuperat intregral, fiind restituit persoanei vatamate.
 
In data de 20 decembrie, fata de autor s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, iar in cursul zilei de ieri, Judecatoria Vaslui a dispus arestarea sa preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img