luni, 6 mai, 2024

Alaturi de micuta vasluianca Eva care la varsta de doar doi ani jumate este diagnosticata cu leucemie limfoblastica – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 Mesaj emoționant postat pe reteaua de socializare a unor parinti din judetul Vaslui care povestesc cum intr-o zi obisnuita, o colega de la serviciu dar si in calitatea sa de prietena, o suna si printre lacrimi ii spune ca fiica sa in varsta de doar doi ani si 5 luni, este diagnosticata cu leucemie limfoblastica acuta . Micuta Eva-Maria, are tot viitorul in fata si merita sa simta din plin bucuria copilariei . De aceea mama fetitei bolnave ii implora pe oamenii cu sufletul bun si cu posibilitati financiare, sa o sprijine financiar sa ajunga cu micuta copila la o clinica din Italia . Conturi deschise pe numele parintilor sunt :

Dobranici IOAN-EDUARD la Raiffeisen Bank

Pt. Lei  IBAN  RO65 RZBR 0000 0600 0978 9627

Pt. Eur  IBAN  RO88 RZBR 0000 0600 2320 1500

CITESTE MESAJUL EMOȚIONANT AL PRIETENILOR DE FAMILIE LANSAT PE RETEAUA DE SOCIALIZARE:

"Părea o zi normală, un apel de prietenie, în loc de cafea- așa ne alintam noi uneori diminețile de  proaspete mămici.

Este vorba de Oana, colega și prietena mea de la Orange. M-a sunat, insă de data aceasta  avea o voce tristă…și de abia reușeam să o aud. Printre  lacrimi am înțeles doar LEUCEMIE…mi s-au inmuiat picioarele și nu am putut sa mai scot un cuvânt. Mi-am revenit după câteva secunde, când mi -am dat seama că eu pot plânge după ce închid, acum are nevoie de mine, de încurajarea mea. Dar ce cuvinte potrivite să găsești cand lumea ei se sfârșise, când nimic nu mai avea sens? O simțeam totuși atât de puternică și de dornică! Unicul ei scop era să fie lângă ea și cu orice preț să o facă bine. Imi repeta mereu: de ce ea? Cu ce a  greșit? Acest pui de om pur, venit pe lume din iubire, din atât de multă iubire!

Eva a fost atât de dorită de părinții ei încât nu au contat sarcinile  pierdute- multe la numar  și nici  temerile unei noi vieți. Așa s-au văzut tot timpul, ca o familie cu 2 copii. Vestea de acum 2 luni și jumătate a dărâmat  orice sens al vieții lor, orice vis.

Însă Dumnezeu este alături de ei, așa cum trebuie să fim și noi, căci aceasta este o luptă pe care o pot duce, sunt convinsă.

Urmează să plece în Italia, unde vor urma tratamentul necesar pentru Eva,  pentru puiul de om care are nevoie de dragostea părinților și a surorii ei mai mult decât orice.

Există îngeri care umblă printre noi. Spitalele sunt pline de ei. Merg abia pășind prin saloanele pline de suferință, țin copiii de mână, îi mângâie pe frunte și le sărută inima cu imbărbătări.

 Apoi, plâng pe furiș, într-un colț de hol, rugându-se:"Doamne, te rog, îngăduie-i să trăiasca!”.

Apoi, cu sufletul greu de suferința altora, pleacă într-un târziu înspre casele lor, înspre copiii lor, înspre suferințele lor. Sunt îngeri – oameni. Noi suntem aceia. Noi, care din puținul pe care îl avem, putem fi buni  și putem face un bine!

Haideti să îi fim aproape Evei, acestei minuni de copil, să iși continue copilăria alături de sora și de părinții ei.

Vă mulțumesc!

 

Părinții Evei ne marturisesc:

 

"Pentru inceput doresc sa va urez un calduros si sincer "La multi ani!".

     Regret ca in loc de vesti bune va aduc vesti rele dar, din pacate in urma cu 2 luni si jumatate am aflat ca fetita noastra Eva-Maria, de 2 ani si 5 luni, sufera de leucemie limfoblastica acuta. In aceasta perioada ne-am confruntat atat cu sentimentul de negare a acestui diagnostic cat si cu nebunia primei perioade din protocolul de tratament, asa ca multi poate nu ati aflat de acest lucru.

     Dupa ce am stabilizat starea de sanatate a fetitei, fapt foarte greu de realizat in spitalele romanesti, am hotarat sa mergem in Italia pentru a da sanse reale de viata fetitei noastre.

       Asadar, vin cu rugamintea sa ne sprijiniti material, fiecare cu cat doriti in conturile deschise pe numele:

     Dobranici IOAN-EDUARD

la Raiffeisen Bank

 

Pt. Lei  IBAN  RO65 RZBR 0000 0600 0978 9627

Pt. Eur  IBAN  RO88 RZBR 0000 0600 2320 1500

 

De asemenea, va rog, in masura in care se poate, sa trimiteti acest mesaj si prietenilor pe care ii aveti.

 

Va multumesc pentru atentia acordata si va doresc un an bun si multa SANATATE."

 

Va multumesc! " se arata in postarea de pe reteaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img