duminică, 19 mai, 2024

Alerta in Romania! Un politist a fost infestat cu HIV intr-o clinica din tara! Mii de oameni trebuie sa isi faca de urgenta analizele

Distribuie:

Publicat:

Toate autoritatile sunt in alerta dupa ce un om al legii a fost infestat cu HIV. Totul s-a petrecut intr-o clinica de lux din Bucuresti. Politistul a urmat un tratament cu acupunctura la o clinica din Capitala, iar in urma unor analize acesta a fost diagnosticat cu virusul HIV.

Unele surse din anturajul politistului au afirmat ca omul legii, pana sa cada la pat, a lucrat in cadrul Politiei Sectorului 1 si a avut la un moment dat unele probleme in zona cervicala. Din cauza faptului ca starea lui se sanatate se inrautatise acesta a apelat la serviciile unei clinici de lux din Bucuresti. Clinica oferea servicii de acupunctura. Dupa ce a urmat tratamentul, politistul a mers sa-si faca analizele la zi, omul legii fiind socat de faptul ca, dupa ultima sedinta de acupunctura analizele i-au iesit extrem de rele.  Diagnosticul medicilor a fost insa unul teribil. Acestia i-au spus pacientului ca este suspect de HIV, drept pentru care au solicitat imediat un alt rand de teste medicale. In acelasi timp, autoritatile au intrat in alerta maxima si incearca acum sa afle cati dintre miile de pacientii care au trecut pe la clinica respectiva au fost tratati cu acelasi ace de acupunctura ca si politistul depistat pozitiv si care, nestiind ce poarta in sange, ar putea imprastia, in mod inconstient, cumplitul virus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img